Viltus trauksmes

08. Jan, 06:59

Pavisam drīz jau tas brīdis būs klāt, bet jau pāris reižu bijis, ka šķiet nu jau sākas. Nepaiet pāris stundām un viss pāriet. Ar pirmo bērnu nekas tāds nebija. Pašai jau liekas smieklīgi celt kārtējo viltus trauksmi. Sākumā šķita , ka pie vainas svētku našķošanās un vēders taisa brīnumus- spazmas sakrita ar to ka vajadzēja pa lielām darīšanām uz toleti. Bet vakar viss kā pienākās- vēderu velk, mugura sāp, un sāpes tā nepa jokam. Kāda ir Jūsu pieredze ar viltus trauksmem un pēc cik ilga laika mazulis pa īstam pieteicās?

08. Jan 2010, 21:52

man jau arī noteiktais datums ir tīt, bet tās viltus sāpes r jau kādu nedēļu tad no rītiem tad vakarā un tad tik skatos uz pūlksteni ar čamdu vēderu vai ciets nepaliek...tā nu esmu uz adatām neko nevar saprast???

08. Jan 2010, 18:59

Pavisam drīz jau tas brīdis būs klāt, bet jau pāris reižu bijis, ka šķiet nu jau sākas. Nepaiet pāris stundām un viss pāriet. Ar pirmo bērnu nekas tāds nebija. Pašai jau liekas smieklīgi celt kārtējo viltus trauksmi. Sākumā šķita , ka pie vainas svētku našķošanās un vēders taisa brīnumus- spazmas sakrita ar to ka vajadzēja pa lielām darīšanām uz toleti. Bet vakar viss kā pienākās- vēderu velk, mugura sāp, un sāpes tā nepa jokam.

Kāda ir Jūsu pieredze ar viltus trauksmem un pēc cik ilga laika mazulis pa īstam pieteicās?