Tā kā sēžot ar bēbi mājās, daudz ko no skaistumkopšanas esmu jau apguvusi pati, gribētos vēl pamēģināt apgūt vaksāciju, jautājums tikai ir par to kādus produktus/lietiņas izvēlēties. Varbūt kāda māmiņa ir kompetenta un var ko ieteikt. Protams, i-nets daudz ko piedāvā, bet gribētos izmēģināt ar kaut ko, kas jau ir zināms :D
epilators, protams, ir alternatīva, taču es to lietoju tikai padusēm 😀 man ar epilatoru ir ilgāk un sāpīgāk un jauni matiņi parādās ievērojami ātrāk nekā pēc vaksācijas. tas ir ļoti individuāli, citas sievietes visu mūžu skuj visu un viņām tas ir ok. 😀 katrā ziņā tas vasks rullīšos (kā pretsviedru dezodorants), ko var sildīt mikroviļņu krāsnī ir ļoti ērts, vasks nekur nenotek, nenopil. un pēc vaksācijas vnk jāiesmērē eļļa, lai nav lipīgs vai citus vaskus var nomazgāt ar ūdeni (dušā).
finese, es savu bikini zonu nevaru izepilēt, jo pārāk dziļi aug matiņi, tādēļ jāvaksē, ja nevēlos skūt.. To aparātu izmantoju tikai rokām un padusēm.
es kādu laiku vaksējos pati, kad dzīvoju ārzemēs un pirku baigi labu vasku rullītī, ko var sildīt mikroviļņi krāsnī. pie mums agrāk bija Drogās, tagad nav. bet man liekas, redzēju tādu Stockmanā! starp citu Stockmanā ir arī vasks bikini vaksācijai! 😉
Tā kā sēžot ar bēbi mājās, daudz ko no skaistumkopšanas esmu jau apguvusi pati, gribētos vēl pamēģināt apgūt vaksāciju, jautājums tikai ir par to kādus produktus/lietiņas izvēlēties. Varbūt kāda māmiņa ir kompetenta un var ko ieteikt.
Protams, i-nets daudz ko piedāvā, bet gribētos izmēģināt ar kaut ko, kas jau ir zināms 😃