Vai vajag iet uz vecāku kursiem?

Tas ir jautājums, kur dzirdētas dažādas atbildes. Ir vecāki, kas uz dzemdību sagatavošanas kursiem iet tikai tāpēc, lai saņemtu mātes pasē zīmodziņu un varētu iet uz ģimenes dzemdībām; Ir tādi pāri, kas tiešām cenšas šajos kursos iegūt maksimāli daudz informācijas, lai bērna piedzimšanai būtu sagatavojušies godam. Vecāki kursi - piespiedu kārtā vai tiešām nepieciešamība? Kā domā Tu? Kurus kursus esi apmeklējusi un kā patika? Starp citu, rīt māmiņu radio (26.aug) ar vecmāti un ginekoloģi runāsim par šo tematu, tāpēc jūsu domas ir ļoti būtiskas!

16. Oct 2009, 21:25

Es ļoti gribetu iet, ja varētui tikt uz Rīgu...ja būtu sava mašīna, noteikti brauktu...😀😀😀

12. Oct 2009, 19:58

Kad pirmo reizi biju stāvoklī es gāju uz kursiem EGV klinikā.teikšu atklāti, ka neko jaunu neuzzināju, jo viss jau tik tiesām tagad ir izlasāms i-neta, arī pa TV diezgan jau tiek stāstīts bieši. Tagad esmu stāvoklī ar otru bērniņu tagad jau noteikti neiešu.Arī no dzemdībām nebija bail, jo tur jau tā vecmāte pasaka kad spiest, kad stipri elpot, kad mierīgāk.

01. Oct 2009, 12:38

noteikti vajag iet uz kursiem, tas liksies justies drošākam un zinošākam par visu kas notiek ar bēbi un māminju un tēti arī būs priecīgi daudz jauna samācoties!!!😀😀😀

06. Sep 2009, 17:29

Vai kāda ies uz vecāku kursiem Valmierā - oktobrī-novembrī?

02. Sep 2009, 15:59

es negiju gajusi bet ja man butu iespeja es protams ietu

31. Aug 2009, 14:14

anuwka: saki kur Jūs gājāt kursus?Cik maksāja?

30. Aug 2009, 16:47

es ar vīru arī gājām uz kursiem,un teikšu godīgi esmu apmierināta..un vēl bij prieks kad aizgājām uz pirmo nodarbību mums pat deva dāvanu maisiņu,kurā bij Hipp karotīte,Hipp putriņas,dažadas eļliņas speciāli prekš zīdaiņiem😀😀
bet protams ka tā ir katra individuāla izvēle,iet vai neiet...bet es neko nenožēloju😀)

28. Aug 2009, 13:43

Tā kā gaidu pirmo bēbīti, ar domāju, vai iet vai neiet. Daudz ir dzirdēts, ka nav jēgas, ka visu var internetā atrast un izlasīt literatūrā. Manuprāt varētu būt interesanti kursi par pašām dzemdībām, to norisi.

27. Aug 2009, 19:20

Man liekas, ka, runājot par kursiem, bieži tiek piemirsta viena lieta - kursi NAV obligāti, un domāti tikai tiem, kas to vēlas. Dzemdību iestādes, kas draud, ka neļaus dzemdēt vai liks maksāt par tēva dalību dzemdībās, ja tas nav apmeklējis kursus, ir šo slimnīcu patvaļa, nevis oficiāli visā valstī noteikta kārtība.
Interesējos par šo jautājumu Veselības inspekcijā un saņēmu oficiālu atbildi no VOAVA par šo tēmu. (varu iekopēt šeit, ja ir interese)

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 25. Aug 2009, 19:12

Tas ir jautājums, kur dzirdētas dažādas atbildes. Ir vecāki, kas uz dzemdību sagatavošanas kursiem iet tikai tāpēc, lai saņemtu mātes pasē zīmodziņu un varētu iet uz ģimenes dzemdībām;

Ir tādi pāri, kas tiešām cenšas šajos kursos iegūt maksimāli daudz informācijas, lai bērna piedzimšanai būtu sagatavojušies godam.

Vecāki kursi - piespiedu kārtā vai tiešām nepieciešamība?

Kā domā Tu?

Kurus kursus esi apmeklējusi un kā patika?

Starp citu, rīt māmiņu radio (26.aug) ar vecmāti un ginekoloģi runāsim par šo tematu, tāpēc jūsu domas ir ļoti būtiskas!

19. Jan 2009, 18:58

veelos pieteikt beernu rinda,kaa to var izdariit?

08. Sep 2008, 14:29

portālā riga.lv mans bērns ir 1. rindā. zvanīju uz b/dārzu. izrādās, ka ir 7-ais. Kāda jēga no šīs informācijas portālā, ja ir absolūti neprecīza???

30. Apr 2006, 22:40

es varu ieteikt labu, padomu jaunajam maminam, man ir alergisks berns, mes vienkaesi izmetam savu veco puteklu suceju - ar maisiniem un nopirkam jauno, ar udens filtru! Tas ir vienkarsi ir SUPER! Nekadu puteklu un gais palika tirak. Pats galvenajs , tagad tadi putekli suceji nav dargas no 45 lidz 200.latiem.