Uz skolu no 6 gadu vecuma - ko jūs domājiet par to?

03. Aug, 01:48 SandijaMK SandijaMK

Saņēmām šodien ziņu, ka Izglītības ministrija plāno ieviest likumu, ka uz skolu bērniem jādodas jau no 6 gadu vecuma. Ko jūs domājat par šādām gaidāmajām izmaiņām? Tuvākajā laikā aicināsim Ministri pamatot šo lēmumu, bet kādas ir jūsu domas? Man personīgi ir 6gadnieks un man jau šķiet, ka viņš būtu gatavs skolai, bet bērni ir dažādi...

13. Dec 2009, 00:23

es jau 6 gados biju otraja klasē nekā šausmīga nebija, nedomāju kad ir kas slikt laist bērnu no 6 gadiem skola...forsi biju pati jaunākā, kas beidza 12 klasi😀

mamma27 mamma27 04. Aug 2009, 17:44

vai tiešām nav iespējams iet skolā. Domāju,ka noteikti ir jāiet, un jāmēģina tomēr tikt skolā. Jo bērns būs daudz ko apguvis jau mājās un sākoties skolai, viņai var būt neinteresanti tur uzturēties,jo visu gandrīz jau zinās. Es no pieredzes.Man 1.klasē bija ļoti apdāvināta meitene un arī tikai ar 7 gadiem sāka iet skolā. Pirmo pusgadu ,pēc manām domām viņa varēja vispār nenāktjo visu programmā paredzēto viņa jau zināja. Vienīgi es devu viņai papildus sarežģītākus darbus,lai bēram būtu interese par skolo.Lai jums veicass;0

mamma27 mamma27 03. Aug 2009, 14:59

es PAR. Domāju ,ka bērni ir gatavi.Un ja vecāks redz,ka tomēr viņa bērns vēl nav apguvis visu ,kas nepieciešams, tad tak var arī laist ar 7 gadiem...........

03. Aug 2009, 14:55

es uzskatu, ka 21. gadsimts jau tā ir atnemis berniem bernibu- ar modernajam tehnologijam un to, ka jau bernudarzaa berns samacas tadus vardus, kadus pirms gadiem 10 padsmitnieki kautrejaas izrunat.
vecaki spiediena rezultata parslogo bernus- jau zidainisiem, kuru vienigais darbs ir est, gulet, kakat un verot pasauli- censas iemacit palukskinat, tekt "mamma" un "teta". es iemacijos lasit 4g vecumaa- tolaik tas bija baigais sasniegums- kad gaju 1.klasitee, citi tik bokstereja, bet es tekosi lasiju. tagad nemaz neuznem skolaa ja berns nemak lasit- ko tad tie skolotaji ies nopuleties. ir darzini, kas neuznem pamperbernus, un tad vecaki nosvidushi spiez mazo macities podinu...

vienvardsakot- ejot laiakm, mes no aizvien mazakiem berniem pieprasam kaut ko macet, apgut un macities. domaju, ka jalauj izbaudit bernibu- skola nekur nepazudis 😉

SandijaMK SandijaMK 03. Aug 2009, 13:48

Saņēmām šodien ziņu, ka Izglītības ministrija plāno ieviest likumu, ka uz skolu bērniem jādodas jau no 6 gadu vecuma. Ko jūs domājat par šādām gaidāmajām izmaiņām?

Tuvākajā laikā aicināsim Ministri pamatot šo lēmumu, bet kādas ir jūsu domas?

Man personīgi ir 6gadnieks un man jau šķiet, ka viņš būtu gatavs skolai, bet bērni ir dažādi...

19. Aug 2008, 12:22

kpc nav iespeejams apskatiit???

20. Jul 2008, 18:40

Dodiet info par vingrojumu!