Sveikas meitenes! Jau 6 menesus lietoju parasto vara spirali,it ka jau viss apmierinatu,bet tomer ir viens bet.man ir asins nerecesana un m/r ir loti stipras,kadas 5 reizes stiprakas ka parasti,lai to mazinatu man japote potes katru menesi.Ilgi domaju,kadu kontracepciju izveleties,jo dazas ir dargas,dazas man neatlauj mana slimiba,tomer nolemu pameginat parasto spirali.m/r palika vel stiprakas un pat manas potes slikti lidz,arsts teica,ka parasto spirali tomer nedrikstu lietot. Doma ir pameginat Mirenu,tadel velos lai padalaties ar savu pieredzi,kadi plusi kadi minusi.Esmu dzirdejusi,ka no mirenas nevelas seksu.Vai kadai tas ta ir?tomer vairak gribu dzirdet pieredzi,nevis domas par so spirali.
Sveikas meitenes!
Jau 6 menesus lietoju parasto vara spirali,it ka jau viss apmierinatu,bet tomer ir viens bet.man ir asins nerecesana un m/r ir loti stipras,kadas 5 reizes stiprakas ka parasti,lai to mazinatu man japote potes katru menesi.Ilgi domaju,kadu kontracepciju izveleties,jo dazas ir dargas,dazas man neatlauj mana slimiba,tomer nolemu pameginat parasto spirali.m/r palika vel stiprakas un pat manas potes slikti lidz,arsts teica,ka parasto spirali tomer nedrikstu lietot.
Doma ir pameginat Mirenu,tadel velos lai padalaties ar savu pieredzi,kadi plusi kadi minusi.Esmu dzirdejusi,ka no mirenas nevelas seksu.Vai kadai tas ta ir?tomer vairak gribu dzirdet pieredzi,nevis domas par so spirali.