sliņķīši - pie pupa aizmidzēji

21. May, 06:16 avene* avene*

sveikiņas mammas! nezinu, ko lai dara... mums rit 2. nedēļa. mans mazais ir dikti slinks uz ēšanu, pie pupa drusku pazīž un aizmieg. man slimnīcā lika ik pa 3 stundām modināt un barot, bet šis negrib mosties... sāk ēst un aizmieg... nezinu vai kārtīgi paēd. tāpēc papildus dodu vēl noslaukto pienu no pudelītes. vai vēl kādai ir bijis tāds slinkais ēdājs? cik bieži jūs viņu barojāt? gaidījāt, kad pieceļas vai modinājāt un skubinājāt ēšanu?

23. May 2010, 18:49

Man arii bija (ir) tāda pat problēma. Sākumā par to pārdzīvoju. Bērniņam tagad ir nedēļa. Dakteri ieteica celt ik pa 3 st. Bet nu jau 2 dienas mazā ceļas pati. Ārste/ krūts barošanas spec. man skaidroja, ka ja viņa ēd kaut vai 10 min. ar to pilniibaa pietiek. Čuraiņa, kakiņa arī ir un sirds mierīgāka.

Muuna Muuna 21. May 2010, 23:19

ja viņš ēd kaut 10 minūtes un tad aizmieg, tad viss ir ok. Mans arī visbiežāk aizmiga pie krūts tik maziņš, bet pirmās minūtes ļoti intensīvi ēda. Nav pat svarīgi, cik ilgi viņš ēd, ja vien pietiekami ņemas svarā 😉

21. May 2010, 18:16


sveikiņas mammas!

nezinu, ko lai dara... mums rit 2. nedēļa. mans mazais ir dikti slinks uz ēšanu, pie pupa drusku pazīž un aizmieg. man slimnīcā lika ik pa 3 stundām modināt un barot, bet šis negrib mosties... sāk ēst un aizmieg... nezinu vai kārtīgi paēd. tāpēc papildus dodu vēl noslaukto pienu no pudelītes.

vai vēl kādai ir bijis tāds slinkais ēdājs?
cik bieži jūs viņu barojāt? gaidījāt, kad pieceļas vai modinājāt un skubinājāt ēšanu?