Sejas āda.

08. Feb, 12:00 DaceT DaceT

Sveikas :) Man no vienas neražiņas nākamajā :) Šoreiz problēma sekojoša - uz sejas, rajonā ap acīm parādījās k-kādi sarkani, sausi pleķi. Pastiprinās pēc mazgāšanas ar ūdeni un ziepēm. Dermatologs ieteica lietot Eucerin ziepes (paredzētas tieši sejas ādai) un palietot kādu no Eucerin vai Essex krēmiņiem (nopirku Essex Hydra) bet izmaiņas nekādas. It kā jau nekas traks, kad k-kur jāiet uzlieku špakteli pa virsu un viss, bet nu gribās viņus dabūt nost. Nu vispār skats it kā pa aci būtu dabūjusi :D Varbūt kāda ir ar ko tādu saskārusies???

DaceT DaceT 08. Feb 2012, 12:00

Sveikas 😀

Man no vienas neražiņas nākamajā 😀 Šoreiz problēma sekojoša - uz sejas, rajonā ap acīm parādījās k-kādi sarkani, sausi pleķi. Pastiprinās pēc mazgāšanas ar ūdeni un ziepēm. Dermatologs ieteica lietot Eucerin ziepes (paredzētas tieši sejas ādai) un palietot kādu no Eucerin vai Essex krēmiņiem (nopirku Essex Hydra) bet izmaiņas nekādas.

It kā jau nekas traks, kad k-kur jāiet uzlieku špakteli pa virsu un viss, bet nu gribās viņus dabūt nost. Nu vispār skats it kā pa aci būtu dabūjusi 😃

Varbūt kāda ir ar ko tādu saskārusies???