sajūtas pēc ķeizara

27. Jan, 12:19 Muuna Muuna

jautājums māmiņām, kurām bēbji nāca pasaulē ar ķeizargriezienu. Man jau mazliet vairāk kā mēnesis ir apkārt, tomēr vēdera lejasdaļa sākot no nabas uz leju, ir tāda nepatīkami jūtīga. Varētu teikt, ka pat nepatīkami pieskarties. Tam nav saistības ar rētu, jo tur viss ok, bet laikam tas ir no tā aukstā ledus, kas 2h bija uz vēdera pēc operācijas. Vai kādai vēl tā ir bijis? Un kad šīs nepatīkamās sajūtas varētu pāriet?

02. Feb 2010, 03:50

man ari ledu nelika,man ir pagajis 1,4 gadi kops keizara bet dazreiz vel jutas veders.pec keizara man sapes bija ilgi bija tada sajuta ka jamacas pa jaunu stavet kad sedeju,guleju nekas lidz ko piecelos bija sapes vedera diezgan ilgi,tagad pie smagakiem darbiem dazreiz iesapas bet ta ne kada vaina,ari reta uztaisita ta kad nemaz nevar redzet pat nesajot zemo jostu bikses ta ir zem tam,paldies manai dakterei!laikam ari tapec mazina jo mazai ari bija dikti dikti mazins....

Muuna Muuna 02. Feb 2010, 00:08

amdure
es atkal brīnos, ka lielai daļai nav likts 😀 Tas tāpēc, lai labāk apturētu asiņošanu, jo kad aizšuj ciet, tad tak nevar zināt, kas tur viss vēl notiek. Un otrs iemesls - lai dzemde labāk sarautos. Ir dzirdēts, ka arī parastās dzemdībās liek 2h gulēt uz galda un liek ledu, lai dzemde rautos. Visādā ziņā man nebija nekādu komplikāciju, lai kādu īpašu iemelsu dēļ man to ledu liktu. Nekāda ārpusnormas asiņošana man nebija.
Varbūt tā dara tikai Jūrmālā?!
Bet visādā ziņā tagad skaidrs, ka tas pat nav atkarīgs no tā ledus. Mums visām tās sajūtas ir līdzīgas..

01. Feb 2010, 21:18

man ari bija keizeru grieziens,bet nekadu ledu man ar nelika.man nebija nekadas sapes pec visa,(sapes bija pirmas tris dienas)bet gan man bija tada sajuta taka tirptu man viss veders(drizak vederu lejas dala)un es loti jutu kad man skaras pie vedera.pat tagad ir loti jutigs puncis,lai ari jau pagaja jau vesels gads.
a man loti interese kapec tev muuna lika tomer to ledutinu? 😀

Muuna Muuna 27. Jan 2010, 00:19

jautājums māmiņām, kurām bēbji nāca pasaulē ar ķeizargriezienu.
Man jau mazliet vairāk kā mēnesis ir apkārt, tomēr vēdera lejasdaļa sākot no nabas uz leju, ir tāda nepatīkami jūtīga. Varētu teikt, ka pat nepatīkami pieskarties. Tam nav saistības ar rētu, jo tur viss ok, bet laikam tas ir no tā aukstā ledus, kas 2h bija uz vēdera pēc operācijas. Vai kādai vēl tā ir bijis? Un kad šīs nepatīkamās sajūtas varētu pāriet?

05. Jul 2009, 09:31

kur tika veikta masāža? gribas pamēģināt 😉

24. Jun 2009, 22:46

ļoti foršs raidījums 😀)