Sagatavosanas kursi gimenes dzemdibam!

26. Dec, 01:52 @ Saulīte @ 2018 @ Saulīte @ 2018

Sveikas maminas,kur Jus Riga gajat gimenes dzemdibu kursus un cik tas Jums izmaksaja ! Paldies. Cik saprotu ja esam izgajusi tos kursus ,tad slimnica nekas nav jamaksa papildus!

26. Dec 2011, 22:53

RDzN - 2 lecijas (2x8ls), kas jāiziet pārim, tad ģimenes dzemdības par velti (2010.gada cenrādis, nezinu, vai ir kas mainījies). Lai gan es arī pēc būtības iesaku lekcijas apmeklēt, mani īsti neapmierināja konkrētās iestādes lekciju kvalitāte - pārāk daudz ūdens, tīro informāciju varēja satilpināt vienā pusstundā. Man visvērtīgākā bija lekcija par jaundzimošā aprūpi, ko apmeklēju Stradiņos. Bet jebkurā gadījumā - jūs drīkstat apmeklēt lekcijas jebkur, galvenais, lai ģimenes dzemdības būtu bez maksas, ir zīmodziņš mātes pasē. (Kas gan joprojām ir pretrunā ar likumu.)

26. Dec 2011, 16:45

cik i-neta paskatijos, tad dazadas slimnicas dzemdibu nodalas sie kursi ir par letakam naudinam, bet ir vismaz 3 nodarbibas! augstakais ir 6, bet tur ari nodarbibu ilgums atskiras, kur mazak tur isakas, kur vairak-garakas!

26. Dec 2011, 14:54

nu es tagad tiesam nemaku teikt par visam slimnicam, bet beigas mums jamaksa nebij, jo virs bij tikai lidz bridim, kad man nebij vajadziga vina palidziba! bet es baidijos, ka vins mani redzes tadu neadekvatu un vargu, tapec sutiju vinu prom! tad man paskaidroja, ta ka vecmate manu viru nemaz nebij redzeju pa sim stundam ilgak par stundu kopuma, tad nav jau par ko isti maksat! 😀 pati dzemdeju madona pims gandriz diviem gadiem!
man jau liekas gluzi nelogiski, ka , piemeram, es izeju kursus liepaja, dzemdeju venspili bet jamaksa nav papildus! varbut, ja ej tiesi uz kursiem, kas ir attiecigaja dzemdibu nodala, tadi liekas, ka ir katra slimnica, tad varbut tiesam nevajag maksat paplidus! 😀

26. Dec 2011, 14:49

Tatad reali izej tos kursus vai neizej jamaksa tik un taa..

26. Dec 2011, 14:44

kad es ar pirmo meitu mekleju visada rakstura info, tad bij loti pretrunigi raksti, viena bij teikts, ka par gimenes dzemdibam jamaksa sa vai ta, citos rakstot bij teikts, ka bezmaksas drikst piedalities jebkurs cilveks---virs, mate, tevs, masa, draudzene---, vel citos, tas kas saja rakstits, ka ja izieti sada veida kursi, tad nav jamaksa papildus! ka jau teicu--loti pretruniga info! vienigais veids ka tu konkreti varetu uzzinat vai ir jamaksa papildus vai nav-ir pazvanit uz dzemdibu nodalu kura taisies dzemdet!!!
bet ir verts padomat vai tas ir vajadzigs, jo ja kursi maksa 60 ls, kas ir +/-- tikpat cik gimenes dzemdibas, tad vai tas ir vispar vajadzigs!
ka jau mineju, mes izlemam sadus kursus neapmeklet un bijam gatavi maksat tos 60 ls tapat! bet ta ka virs nepalika lidz izstumsanas procesam ((es vinu aizutiju majas 14 stundas pec dzemdibu sakuma)), mums maksat nevajadzeja!

26. Dec 2011, 14:27

man jau liekas, ka tas neatbrivo no maksas par gimenes dzemdibam! un par papildus ekstram bus jamaksa tapat! es kad mekleju kadus kursus riga, tad visi bij 60 ls! bet beigas ari neaizgaju, jo prieks mums ta butu velti izmesta nauda!

26. Dec 2011, 14:26

Tur ir 4 lekcijas,esmu dzirdejusi ka ir mazak !

26. Dec 2011, 13:52

Sveikas maminas,kur Jus Riga gajat gimenes dzemdibu kursus un cik tas Jums izmaksaja ! Paldies. Cik saprotu ja esam izgajusi tos kursus ,tad slimnica nekas nav jamaksa papildus!