Pretsviedru dezodaranti

03. Jan, 07:46 taschinka taschinka

Sveiki! Man tāds jautājums,vai ir tādi pretsviedru dezodaranti,kas būtu alerģiskai ādai vai kas tads.Kaut kas daudz maz dabīgs,lai āda elpo.Man pēdējā laika no veikala dezīšiem paliek sarkanas paduses un niez.Agrak lietoju Rexsona un bija labs,bet tagad visādus esmu izmēģinājusi,bet ādai nepatīk.Varbūt ir kāds,kas ļauj ādai elpot un tai pat laikā pasargā no svīšanas. paldies!

03. Jan 2011, 22:29

Jā arī es varu teikt tikai to labāko par Maxim dezodorantu. Man viņu ieteica ģimenes ārsts jau vairākus gadus atpakaļ. Vienīgi pirmajā reizē cena mani bišķiņ pārsteidza +/- 11 Ls, bet kad izmēģināju - sapratu, ka tā ir atbilstoša 😀

taschinka taschinka 03. Jan 2011, 21:06

Nē,es nepūsu tikko kā izskuju paduses.

princesemince princesemince 03. Jan 2011, 20:58

ja runā par veikala dezodorantiem, tad tie satur alumīnija savienojumus. no teorijas ir tā, ka tas, sajaucoties ar sviedriem, kļūst ļoti skābs un var izraisīt ādas kairināšanu. Plus ir pētījumi, ka alumīnijs no kosmētiskajiem līdzekļiem nonāk organismā un tiek saistīts ar dažādām smadzeņu slimībām, nerunājot par tādu nieku kā nobloķēti sviedru kanāli un strutojoši limfmezgli.

03. Jan 2011, 20:46

taschinka-nav gadījumā tā,ka izskuj paduses un uzreiz iepūt dezīti? man šitā gadījās sakairināt padusēm ādu uzreiz pēc dušas sapūtu paduses un izmetās sīkas pumpiņas un drausmīga nieze,vajag parasti kārtīgi apžāvēties un tikai tad lietot visus dezīšus😉

princesemince princesemince 03. Jan 2011, 20:45

es ieteiktu atrast minerālu dezodorantus - tie tik tiešām ir dabīgi, nenosprosto sviedru kanālus, tie izdalās, taču uz ādas nerada nepatīkamu aromātu. ir cietas formas minerālu dezodoranti, kas lietojas gadus 2 (derīguma termiņš lietošanā 36 mēneši), pirms lietošanas saslapina ar ūdeni un smērē padusēs. un ir arī izsmidzināmie minerālu dezodoranti, tie mēdz būt arī aromatizēti.
ja ar svīšanu domāts - slapji pleķi uz drēbēm, tad no šiem tādi nerodas izteiktāk, kā no jebkura cita dezodoranta.
pēc dzemdībām es ĻOTI svīdu. kad atklāju šos dezodorantus, vairs tādu problēmu nav. nu pat mana āda ir sasniegusi tādu līdzsvaru, ka varu kādā dienā arī neko nelietot, jo ādai nav nepatīkamā aromāta, kāds nereti rodas no sviedriem. patiesībā dezodorantu lietoju vien tad, kad izeju no mājas, bet tas laikam arī ieraduma pēc. tik tiešām svīšanas process vairs nav nepatīkams, bet ar to veiksmīgi sadzīvoju.

03. Jan 2011, 20:05

Lumenei bija bez aromāta, bez smaržvielām un ādai saudzīgs.

taschinka taschinka 03. Jan 2011, 19:55

janvarits
tieši tagad skatījos šo 😀
un ka tas palīdz?Vienu reizi nedēļā tik jāsmērē?

taschinka taschinka 03. Jan 2011, 19:46

Sveiki! Man tāds jautājums,vai ir tādi pretsviedru dezodaranti,kas būtu alerģiskai ādai vai kas tads.Kaut kas daudz maz dabīgs,lai āda elpo.Man pēdējā laika no veikala dezīšiem paliek sarkanas paduses un niez.Agrak lietoju Rexsona un bija labs,bet tagad visādus esmu izmēģinājusi,bet ādai nepatīk.Varbūt ir kāds,kas ļauj ādai elpot un tai pat laikā pasargā no svīšanas.
paldies!