Plānotais ķeizars Stradiņos.

03. Jan, 03:27 pandulaacis pandulaacis

Sveikas, meitenes! Varbūt kāda, lūdzu, varētu pastāstīt, kas jādara, lai sarunātu plānoto ķeizargriezienu Stradiņos? Zvanu uz visādiem slimnīcas uzziņu numuriem, bet tur man neviens nejēdz nosaukt pareizo telefona numuru vai arī ieteikt, kā rīkoties :D Man šobrīd ir 32. nedēļa, ķeizars paredzēts februāra padsmitajos datumos (tātad 38. nedēļā). Ceru, ka neesmu vēl nokavējusi īsto brīdi, lai visu sarunātu. Vienkārši pirms tam biju domājusi izvēlēties Madonas slimnīcu, bet viņi man ieteica tomēr uzticēties kādai no Rīgas slimnīcām. Lai jau tā būtu. Varbūt kāda var painformēt, kur tieši man jāzvana [ vai arī jāaizbrauc pašai un jāsarunā ], kādi papīri nepieciešami [vai jābūt izietiem dzemdību kursiem], par ko jāmaksā [palāta, tēta piedalīšanās operācijā] u. tml. Gaidīšu atbildes un atsauksmes par Stradiņiem kā tādiem. :)

pandulaacis pandulaacis 04. Jan 2012, 14:25

Jā, kas, šķiet, neizdod atlikumu 😃 Ar to aparātu jau esam pazīstami.

pandulaacis pandulaacis 04. Jan 2012, 13:39

Nu, tā ir tā pati galvenā slimnīcas ēka, vai ne? Ieejot iekšā, pa labi kafūzis, pa kreisi lifti, vai ne?
Ar bahtilu nepieciešamību Stradiņos esmu saskārusies, zinu, ka vajag.
😉

pandulaacis pandulaacis 04. Jan 2012, 12:33

Cerams, Tūtere tiešām respektē savu kolēģu slēdzienus un iedzimtu galvas kaiti, kas var izraisīt visādus brīnumus dzemdībās, uzskatīs par pietiekamu iemeslu operācijai.

Paldies par norādi, mēģināšu neapmaldīties 😀

04. Jan 2012, 11:36

nu varbut ari ir kas mainijaies, bet varbut man nevajadzeja braukt, jo mana ginekologe ir personigi pazistama ar madonas nodalas vaditaju!

pandulaacis pandulaacis 04. Jan 2012, 11:00

Sisis, re, kā - droši vien kaut kas ir mainījies, jo man teica, ko noteikti vismaz vienreiz jāatbrauc uz grūtnieču pieņemšanu ar papīriem, jāparunā ar ārsti un tikai tad iespējams kaut ko runāt tālāk.

Gijucīti, Tautere vai Tūtere? Droši vien tā ir tā pati. Tikko sazvanīju dakteri Jansoni, un viņa teica, ka jānāk pie Tūteres uz pieņemšanu ar papīriem un tad jārunā par operācijas laiku. Tad jau man ar būs jāsēž un jāgaida, kad karaliene man veltīs kādu mirklīti laika 😃
Vai Tu, lūdzu, nepateiktu, kur it tas viņas kabinets? Noteikti slimnīcā, nevis poliklīnikā, vai ne? Zinot Stradiņu apartamentus, nojaušu, ka sanāks maldīšanās pa stāviem un korpusiem
😃

03. Jan 2012, 19:21

tunciit- madona planotu keizaru taisa lidz 38. gr nedelai, lai grutniecei ar paaugstinatu risku, nesaktos dzemdibas ''pirms laika''!! es pati nebraucu klatiene sarunat! sakuma pazvanija mana ginekologe un tad es, lai precizetu savu ierasanas laiku un to kas bij vajadzigs lidzi! es ari esmu no rezeknes puses! 😀

pandulaacis pandulaacis 03. Jan 2012, 16:43

Ā, skaidrs. Tas līgums. Nē, tādu ekstru man nevajag.

Hmm, diezgan traki ar tām palātām. Likās, ka Stradiņos tā padarīšana labāka. Bet nu neko - redzēsim, kā būs 😀
Paldies par informāciju, dodos meklēt Jansones telefonu.

pandulaacis pandulaacis 03. Jan 2012, 16:39

Wrumiite, paldies par laba vēlejumiem! 😀

Vari mazliet sīkāk paskaidrot, kas tas īsti par līgumu?

pandulaacis pandulaacis 03. Jan 2012, 16:35

Vispār jau es esmu no Rēzeknes puses, tātad vēl tuvāk Madonai, vienkārši šobrīd dzīvoju Rīgā.
Piezvanīju un man paskaidroja, ka jāatbrauc ar papīriem uz apskati pie dakteres, jāparunājas, turklāt, jo ātrāk, jo labāk. Man šobrīd kā reiz sesija, tāpēc tas tā pagrūtāk izdarāms, un sava auto mums nav. Bet tas būtu izdarāms.
Tad man iedeva parunāties ar nodaļas galveno ārsti, un viņa, uzzinājusi, ka ķeizars man iedzimtas galvas kaites dēļ, ieteica, lai apdomājos un labāk izvēlos Stradiņus vai ko citu - jo tur esot labāki speciālisti. Atšūt jau it kā neatšuva. Bet nu es labāk laicīgi painteresējos par Stradiņiem. It kā jau tas ir drošāks variants - ja nu dzemdības sākas pašas un ātrāk.

Pepiite, kā pie Jansones var tikt? Jāpiesakās uz konsultāciju? Man būtībā vienalga, kurš operē, galvenais, lai zinošs, pieredzējis speciālists, bet tādi Stradiņos droši vien ir visi vai lielākā daļa noteikti.

Vai ir iespēja tikt pie ģimenes palātas? Man tā kā gribētos, lai mēs tās dienas padzīvotos visi kopā. Ja vien tas nemaksā astronomisku summiņu.

03. Jan 2012, 16:19

tuciit-tu esi no rigas, ka modona tevi ''atsuva''??
man junija bij planots keizars madona! attieksme bij vienkarsi super! 👍
tiesa, ilgi sprieda vai taisis keizaru, jo planots vins bij daudz dazadu veselibas problemu del, bet visas tika lidz manam keizaram izarstetas! vienigi maza guleja ar kajinam pasa dzemdes kakla-tapec ari bij man beigas keizars, jo pati ar kajinam nebutu izstumusi, butu dupsis pa prieksu, tad gan pati dzemdetu!

pandulaacis pandulaacis 03. Jan 2012, 15:41

Sanāk, Tevi atšuva? Nu, man ir viņu pašu neiroķirurga slēdziens, ka dzemdībās jāizvēlas ķeizars - tādu, cerams, respektēs.

Kā var pieteikties uz pārrunām?

pandulaacis pandulaacis 03. Jan 2012, 15:27

Sveikas, meitenes! Varbūt kāda, lūdzu, varētu pastāstīt, kas jādara, lai sarunātu plānoto ķeizargriezienu Stradiņos? Zvanu uz visādiem slimnīcas uzziņu numuriem, bet tur man neviens nejēdz nosaukt pareizo telefona numuru vai arī ieteikt, kā rīkoties 😃

Man šobrīd ir 32. nedēļa, ķeizars paredzēts februāra padsmitajos datumos (tātad 38. nedēļā). Ceru, ka neesmu vēl nokavējusi īsto brīdi, lai visu sarunātu. Vienkārši pirms tam biju domājusi izvēlēties Madonas slimnīcu, bet viņi man ieteica tomēr uzticēties kādai no Rīgas slimnīcām. Lai jau tā būtu.

Varbūt kāda var painformēt, kur tieši man jāzvana [ vai arī jāaizbrauc pašai un jāsarunā ], kādi papīri nepieciešami [vai jābūt izietiem dzemdību kursiem], par ko jāmaksā [palāta, tēta piedalīšanās operācijā] u. tml.

Gaidīšu atbildes un atsauksmes par Stradiņiem kā tādiem.
😀