Pirmsdzemdību kursi, lekcijas

07. May, 03:43 avene* avene*

Čau, māmiņas! Sanācis tā, ka esmu nočamminājusies un neesmu apmeklējusi nekādus kursus/lekcijas par dzemdību norisi. Bet nākamnedēļ jau tas lielais brīdis var būt klāt. Vai kāda no jums ir dzemdējusi, neizejot speciālus kursus vai neklausoties lekcijas? Domāju - mūs mammas un vecmāmiņas piedzemdēja tāpat. Vai tad es nevarēšu? :D Ko sakāt jūs?

07. May 2010, 20:02

protams, ka piedzemdeet var arii bez kursiem. es arii tajos neko jaunu neuzzinaaju. Uz kursiem jaaiet, lai dabuutu ziimodzinju par ģimenes dzemdībām, kas noziimee, ka viirs vai kaads cits tuvs cilveeks var piedalīties. Dz. N. tas ir 2 x 8.- Ls. ja kursi nav izieti, tad jaamaksā 30.- Ls par to, ka vīrs grib piedalīties. Protams, ka var iet arii citaas vietaas uz kursiem. Maaminju klubaa laikam taas ir 4 lekcijas, kas kopaa maksaa 60.- Ls. Bet es veel aizgaaju uz dzemdiibu pozaam un elposhanu Māmiņu Klubā. Tā lekcija man likās nu ļoti noderīga. varbūt arii maaminju kluba pirmsdzemdiibu kursi ir sakariigaaki nekaa dzemdiibu namaa.

taschinka taschinka 07. May 2010, 18:51

kas par mulkibam par tiem kursiem.Ta tik naudas pelnisana.Ko tad ja neiesi kursus,tad dzemdet nelaus.😃😃😃
es dzemdeju bez visiem kursiem un pat virs bija blakus.Izmanto cilvekus,lai nopelnitu naudu.Visu informaciju biju izlasijusi interneta un nebija vajadzibas iet un maksat par kursiem.Mana vira masa gaja uz kursiem,maksaja lielu naudu jo domaja ka tas ir obligati.beigas izradijas,ka tajos kursos vinai neko jaunu nepasstastija.
Ja ir nauda lieka un ir garlaicigi majas,tad var iet uz tiem kursiem.Ta uzskatu es.

07. May 2010, 15:43

Čau, māmiņas!
Sanācis tā, ka esmu nočamminājusies un neesmu apmeklējusi nekādus kursus/lekcijas par dzemdību norisi. Bet nākamnedēļ jau tas lielais brīdis var būt klāt.
Vai kāda no jums ir dzemdējusi, neizejot speciālus kursus vai neklausoties lekcijas?
Domāju - mūs mammas un vecmāmiņas piedzemdēja tāpat. Vai tad es nevarēšu? 😃

Ko sakāt jūs?