pirmās drēbītes

11. Apr, 03:51 avene* avene*

čau, mammas! man pēc mēneša uz DzN. Drēbes diezgan daudz jau sadotas un atdotas, bet pirmās gribas nopirkt jaunas. Tagad domāju, kāda izmēra drēbītes labāk ņemt līdzi uz slimnīcu? Vai kādai ir gadījies tā, ka slimnīcās 56 izmērs bija pa mazu? Un kur Rīgā vislabāk nopirkt drēbītes par saprātīgām cenām? Padalieties ar pieredzi.

14. Apr 2010, 16:11

Es sapirku 56 izmēru, ko ņemt uz slimnīcu, jo daktere pateica, ka mazais nebūs no lielajiem bēbjiem 😀
Kheh, es laikam kā zinādama sapirku visu zaļganās krāsās 😃

taschinka taschinka 11. Apr 2010, 16:19

Man dels piedzima 4.238 un 58 cm,drebites bija mazliet par mazu.Man arsti neko neteica ka bus liels,tikai teica ka liela galvina un ir ar,teta galva.

11. Apr 2010, 16:01

arī man tika visādas sadotas, uz slimnīcu līdzi ņemšu vairākus,dažāda izmēra rāpulīšus, tā lai drošāk visa tā padarīšana, un tagad drīzumā būs man pēdēja US,kurā pateiks,cik liels jau tagad izaudzis,tad arī aptuveni rēķināšoscik liels viņš man piedzims...un nopirkšu vienu jaunu komplektinju,ar kuru pēdējā dienā no slimnīcas mājās braukt!!!😀 tā lūk!!!

11. Apr 2010, 15:51

čau, mammas!
man pēc mēneša uz DzN. Drēbes diezgan daudz jau sadotas un atdotas, bet pirmās gribas nopirkt jaunas. Tagad domāju, kāda izmēra drēbītes labāk ņemt līdzi uz slimnīcu? Vai kādai ir gadījies tā, ka slimnīcās 56 izmērs bija pa mazu?
Un kur Rīgā vislabāk nopirkt drēbītes par saprātīgām cenām? Padalieties ar pieredzi.