pazaudēju telefonu

06. Jul, 04:16 mamma27 mamma27

Kaut kāds ārprāts. šodien izdarīju tik daudz labu lietu,bet kāpjot ārā no trolejbusa un ieejot veikalā secināju ka kabatā nav telefona. Pirmo reiz dzīvē bija tāaads šoks. Par laiki uzreiz iegāju un noloķēju karti,lai man neviens rēķinu neuzztāda,kas atrod. Traki ir tas,ka tagad pilnībā bez sakariem.Un visi numuri ar palika telefonā,vienīgais labums,ka telefons bija jau 5 gadus vecs... gribējās izkratīt sirdi,...bet tagad jādomā par jauna iegādi. Vai kāda ir pirkusi telefonu lombardos vai kaut kādos lietot preču veikalos?!

06. Jul 2010, 21:42

manam draugam ar ir skārinjūtīgais telf., man ar vinš nevisai, kaitinoši tie telf biki ir 😃

mamma27 mamma27 06. Jul 2010, 21:38

nu man tie jaunie ne īpaši patīk-skārienjūtīgie un es parēķināju,ka izdevīgāk nopirkt uzreiz jaunu. laikam vecmodīga,pieradusi pie pārbaudītām vērtībām. Jo telefonu jau izmantoju zvanīšanai un sms.😀

06. Jul 2010, 19:45

bet ja tev bite pieslēgums, varbūt viņi kaut ko var piedāvāt?

mamma27 mamma27 06. Jul 2010, 19:20

man ir Bite. es jau it kā skatījos arī ko viņi piedāvā,bet nu atradu tādu daudz maz normālu jaunu pa 36ls,

mamma27 mamma27 06. Jul 2010, 16:16

Kaut kāds ārprāts. šodien izdarīju tik daudz labu lietu,bet kāpjot ārā no trolejbusa un ieejot veikalā secināju ka kabatā nav telefona. Pirmo reiz dzīvē bija tāaads šoks. Par laiki uzreiz iegāju un noloķēju karti,lai man neviens rēķinu neuzztāda,kas atrod. Traki ir tas,ka tagad pilnībā bez sakariem.Un visi numuri ar palika telefonā,vienīgais labums,ka telefons bija jau 5 gadus vecs...
gribējās izkratīt sirdi,...bet tagad jādomā par jauna iegādi. Vai kāda ir pirkusi telefonu lombardos vai kaut kādos lietot preču veikalos?!