pavasara dullums

25. Mar, 01:16 budzis_2012 budzis_2012

Kā cīnaties ar mazo pavasara depresiju? Man, kā jau katru gadu ir liels prieks ka beidzot tā ziema beidzas un nāk pavasaris, bet tai pat laikā reizēm uznāk tāds dullums, it īpašī pavasara drūmajās dienās kad ārā nespīd saule un līst lietus..... Kā jūs ar to cīnaties? Varbūt ir kādi jauki ieteikumi ko darīt? :)

01. Apr 2010, 17:29

budzis - pareizi darāt!!!
Tik superīgā laikā pilnīgi iekšā nav ko darīt, gribas tik pa āru un viss....😀😀😀
Mēs šodien bijām visi pie omes ciemos, jo viņa dzīvo netālu un izurbām bērzu sulas...😛😛😛

31. Mar 2010, 22:13

jā, mēs ar puiku šodien bijām lielāko dienas daļu ārā 😀 tik kolosāls laiciņš šodien bija, riktīgi forši! 😀 😀

31. Mar 2010, 22:09

Es mēģinu drūmās domas "nosist" ar to ,ka sameklēju jau plānākas drēbes, izmēģināju jaunas acu ēnas un dodos daudz un garās pastaigās pa mazpilsētu...Elpoju svaigu gaisu, pavingroju, sakārtoju māju, izslauku putekļus, izmēģinu kādu jauku salātu recepti no MK ieteiktajām, tad vēl mēģinu ēst krāsainus dārzeņus un augļus......

26. Mar 2010, 10:51

Tad man vispār ir jāsāk ar to ka jāiepērk jauna garderobe, jo nu jau tās drēbes kuras man derēja pirms grūtniecības, tagad vairs neder 😃 viss trakāk ir ar biksēm, jo visi uzņemtie kg grūtniecības laikā man gāja uz gurniem un dibenu ☹ bet iepriekšējo svaru man personīgi ir atgūt ļoti grūti.... Laikam būs jāpāriet uz svārkiem 😛

25. Mar 2010, 13:16

Kā cīnaties ar mazo pavasara depresiju? Man, kā jau katru gadu ir liels prieks ka beidzot tā ziema beidzas un nāk pavasaris, bet tai pat laikā reizēm uznāk tāds dullums, it īpašī pavasara drūmajās dienās kad ārā nespīd saule un līst lietus.....
Kā jūs ar to cīnaties? Varbūt ir kādi jauki ieteikumi ko darīt?
😀