meitenes es pedeja laika saku domat(kauns teikt) bet esmu greizsirdiiga ka viirs visu laiku ir ar bernu bet man ir maz uzmaniibas,jau ta strada visu laiku,bet atnakot majas visu laiku ir kopa ar bebi,bet man loti maz uzmanibas pievers,pat kad mazais gul vinam patik but blakus vinam un skatiities,bet es velos no vina uzmaniibu vairak,bet vins doma ka visu laiku jabut ar bernu,bet man jau liekas ka tas viss jau sanak par daudz parspileti :( es visu dienu ar mazo nemos un vakara gribu ar viiru pabut bet vins ar bernu visu brivo laiku :(
vnk vinam kolegim viena sieva kura izskatas ideali,majas vis ari ideali,ari meginu tada but,bet liekas ka driz nervi cupa aizies 😀
taa jau viss labi,bet vnk domaju ja nak ciemini tak sevi a jasakopj,ajjj traks var palikt
tuur jau ta lieta,vins sauc majas no darba kolegus ar sievam itka es idealaaa sieva,vakarinas utt,bet ka saka nedaudz netieku galaa,i uzkodas,gala,kartupeli,salati un berns vel,traka varu palikt 😃
atkal viirs zvana un saka ka biroja kolegi naks vakarinas,ka es visu paspesu nezinu 😃 es laikam pakarsos 😃
jollzy- tiešām zināma situācija 😃
līdz bērniņa ienākšanai tieši tā arī bija- māja vnm perfektā kārtībā, vakariņas utt. Pirmos mēnešus arī nesparatu ne rīta, ne vakara 😃 nu jau bērnam 2g8mēn- es joprojām sapņoju par to, lai pamostos pirmā, un izgulējusies. Tā nav- mostas bērns, uzmodina mani, kāda nu esmu 😃 😃
ar šī brīža prātu saprotu- vajadzēja atlikt mājas uzkopšanu, ēst gatavošanu!!! ja nesanāk laiks- lai!! atnāks, uztaisīsiet kopā 😉 par vannu- tieši tas pats. Nepienāks tik drīz brīdis, kad bērns tiešām pasēdēs maliņā, kamēr vannojies 😀 izmanto brīdi, kad vīrs darbojas ar bērnu- izvannojies!! būsi atpūtusies, svaiga- noliec bebi gulēt un laiks ir jums abiem 😉
ja dienā nāk miegs- izmanto mirkli atpūtai. neskrien un nekop māju, nedari neko citu. Kaut vai vnk pasēdi mierā 😉
redzēsi, pēc kāda laika jutīsies labāk!!
un ar viesiem- aicini kādu tuvāko, kaut vai vienu cilvēku ciemos, ar ko parunāties, kopīgi iziet pastaigā. Kādu, kas spēj atbalstīt 😉
Lai veicas!
ta ari jadara laikam,jo laikam viiriesi nesaprot ka berns ir otrs darbs 😀
vnk gribas lai majas virs atnak vakarinas gatavas,maja tiira,berns novannots un tad vins man saka,cik forsa es esmu,laba utt
vnk man liekas varbut es kko daru nepareizi? ka jus tiekat gala?
es laikam visu atdotu ja varetu visu dienu nogulet gultaa,neko nedarit,un vnk skatiities tw 😀 bet vnk gribas ka labak.
gribas vnk satikties ar pazinam,draugiem pie kadas vina glazes un atpusties,nezinu ka citam mammam iet,bet man vnk bail ka varbut citam nav ta ka man,jo visi saka,vismaz tiem kam berni ka vis labi,normali,a es te sujos ka kamis pa riteni 😃
laikam man vnk negribas izradit viram ka esmu nogurusi,tapec ari gribas taisit vinam vakarinas,jo vinam taads prieks,kad uzzin ka vakara bus atkal kkas jauns un garsiigs 😀
vnk ir mazais,es 6dienas vel pa stradaju kazas pa vakariem un tad majas esmu nekada,bet a mazo a janemas un vel vakarinas,majas darbi un beigas gulu ka nosista bet pa nakti jabaro,un tad ir vnk aaaaaaa 😃
citas mammas ar to tiek galaa,vel ada un tamboree un es gribu but labaakaa bet laikam man nesanak 😃
un ja vel ciemini nak,tad ir arpraac,viram vienmer kolegi majas nak vakarinas,es visu dienu ar bernu virtuve,viss jataisa,maja jamazagaa,liekas ka driz no kajam kritiisu,tagad mazais chuch mieriigi pie kompja varu pasedet beidzot.
tur jau ta lieta,ar mammu man runat nav jegas,jo vina uzskata-tev ir mierigs berns un tu visu dienu sedi majas,ta ka vinai liekas ka man dzive ir rozaina 😃 esmu no jaunajam maminam un liekas ka driz bus tiesam nervu sabrukums 😃 draugu ipasi daudz nav,bet ja nak ciemos,tad tapat ik pec 3h jabaro utt,kaa es gribetu vnk kkur aiziet ja vnk zinatu ka nav jabaro berns,jaauklee,izklausas laikam sausmiigi 😃 bet meitenes es normali vannaa varu ieiet tikai kad virs majas,un vnk viss sakraajies 😃 cik labi ka te var vismaz izrunaties 😀
vnk man liekas ka vins doma ka man ir looti viegli,visu dienu sedet majas,kas tur liels,bet es jutu ka driz busu uz nervu sabrukuma,es gribu ieiet vanaa,pasedet klusumaa,noskatiities filmu,bet es neko nevaru izdarit jo mazais pa dienu ne vienmer gul,viirs tgd strada visu laiku jo kolegis aizgaja no darba,visas dienas,naktis,man bail vnk aiziet ka saka "pa pieskari" 😃
vnk dazreiz tada sajuta kamer nepasaki ko gribi tikmer pasi nesaprot....
vnk es cauras dienas majas ar mazo un atdotu laikam visu ja varetu ar viru pavakarinot kopa,pavartities pa gultu divataa kkaa taa 😀
meitenes es pedeja laika saku domat(kauns teikt) bet esmu greizsirdiiga ka viirs visu laiku ir ar bernu bet man ir maz uzmaniibas,jau ta strada visu laiku,bet atnakot majas visu laiku ir kopa ar bebi,bet man loti maz uzmanibas pievers,pat kad mazais gul vinam patik but blakus vinam un skatiities,bet es velos no vina uzmaniibu vairak,bet vins doma ka visu laiku jabut ar bernu,bet man jau liekas ka tas viss jau sanak par daudz parspileti ☹ es visu dienu ar mazo nemos un vakara gribu ar viiru pabut bet vins ar bernu visu brivo laiku ☹