Par miega režīmiem.

25. Mar, 09:16 budzis_2012 budzis_2012

Padalieties padomos, kāds ir jūsu mazuļu miega režīms?

Muuna Muuna 10. Apr 2010, 00:14

dincc
Tev vēl bebuks dikti maziņš 😀 Viņam šobrīd tiešām ir pilnīgi vienalga vai ir diena vai nakts - labi, ja viņš vispār saprot, ka ir gaišs vai tumšs. Man tas izdevās no kāda 2 mēneša, bet līdz tam cēlā pa nakti ik pēc 3h uz ēšanu. Šajā laikā viņam ēšana ir tas, ap ko viss griežas, pēc laiciņa jau varēs mācīt, ko nozīme naktī gulēt un pa dienu ar mammu komunicēt 😉

26. Mar 2010, 11:10

Būs vairāk jāpiedomā, gribās tā lai puika noguļ visu nakti. Laikam būs jāievieš "miega klade" kur būs sarakstīti laiki kad un kā viņš guļ, lai varētu tā forši laikus sazīmēt 😀

Muuna Muuna 26. Mar 2010, 11:05

mums ir stingrs režīms, ko vienmēr ievēroju, bet reizēm arī tad viss mēdz noiet greizi.
Parasti 22:30 - 23:00 šajā laikā ejam vannā, tad ģērbjamies un ejam uz čuču. Guļam bez pārtraukuma līdz kādiem 6:00 (bieži gadās bez pārtraukuma līdz 7-9). Šodien, piem., pamodās 9:20 😀 Tad mēs paēdam un guļam tālāk ar vienu vai diviem pārtraukumiem (atkarībā no pirmās mošanās) līdz plkst. 12:00. Tad eju celt augšā. Pēc tam guļam vai nu ratiņos ārā ap 15:00/16:00 vai arī gultiņā guļam vismaz 2-2.5h. Un tad guļam tikai vakarā atkal. Izņēmumu jau tā pietiek - kad kaut kur braucam bēbis atlūst mašīnā vienmēr un reizēm pat 2h tur noguļ. tas ietekmē nakts miegu. Es esmu neapmierināta, ja viņš pieceļas pirms 6 pirmo reizi. Tad skaidrs, ka esmu sakruķījusi viņam visu puksteni 😃

26. Mar 2010, 10:58

😀

mums jau četri mēneši un nav nekāda režīma. kad grib tad guļ un kad grib tad ēd. līdz ar to savu dienu nevaru saplanot, jo dažkārt bebis izdomā diena paglet lai nakti nav jaguļ..

26. Mar 2010, 10:48

Tev tāds foršs mmiega režīms mazākajam ir izveidojies 😀 Manējais tajāvecumā tik ēda un gulēja un tās gulēšanas bija pa puss stundiņai, vienīgi tad kad gājām ārā tad gan viņš nogulēja stundu.
Mani vaiāk interesē tas, kā lai izveido to miega režīmu? Vai arī bērns pats ar laiku sev tādu izveido? 😀

25. Mar 2010, 21:16

Padalieties padomos, kāds ir jūsu mazuļu miega režīms?