par dzemdibam!

28. Dec, 07:32

mani sis raksts tik loti ieintereseja, ka nu izdomaju ielikt te! palasiet milas toposas maminas, bet nevajag kko parprast! ;) http://www.mammamuntetiem.lv/emuars/20272/mileties-un-dzemdet-musu-smadzenem-tas-ir-viens-un-tas-pats

29. Dec 2011, 23:38

mare, tiesi ta bij man, virs gribeja but man blakus, bet es zinaju, ka vins tam nebij gatavs! 😀 pazeloju vina nervus un savus ar pie reizes!! 😀

29. Dec 2011, 23:36

bubuu---es biju sajusma, gan tad kad bij dabiskas, gan keizara dzemdibas! attieksme vienkarsi super! 👍
jacer, ka visas dzemdibu nodalas ir tik jauks personals! 😀

29. Dec 2011, 22:07

Teezei pilniigi piekriitu. Taa arii bija sajuuta ar kaadu es ar draugu sagaidiju savu meitinju. 😀 Taas emocijas noteikti pieliidzinu taam, kas ir miileejoties. Bet nu mees jau esam triis. Mees ar draugu arii skuupstijaamies un miiljojaamies starp kontrakcijaam. Tas patieshaam bija ljoti emocinaali.

Un, lai gan pilniigi noteikti atbalstu dzemdiibas ar teeva daliibu. Saprotu arii, ka ir viirieshi, kas nevar to izdariit. vai nu nav psihologjiski tam sagatavoti vai kaada cita iemesla deelj. Un labaak, lai tieshaam brauc maajaas un lajuj maamminjai mieriigi ieiet sevii un dzedeet savaa universaa. 😀 ( Ar to domaaju apzinjas staavokli.)

29. Dec 2011, 20:44

bubuu-man abas meitas madona dzima! 😉
tas ta starp citu! 😀

princesemince princesemince 29. Dec 2011, 18:19

jā, arī es izlasīju rakstu. nu, lūk, mani uzrunāja tas, ka dzemdības un mīlēšanās nostādītas līdzvērtīgās pozīcijās. tā kā mīlējas vīrietis un sieviete, tad nu dzemdībām arī būtu jābūt vīrieša un sievietes kopīgam darbam. un dzemdību , iestādei būtu jārada apstākļi, lai tas viņiem būtu gana intīms process.
ar savu zemāk minēto komentāru arī vēlējos atzīmēt, ka ir Latvijas dzemdību iestādes, kuras šo praktizē. kā arī, kā jau bubuu rakstīja, papildināju ar papildus teikumiem.
vairākkārt esmu rakstījusi - virtuālā vide viltīga, jo katru uzrunā kāds cits vārds, katrs konkrēto vārdu laiž caur savām sajūtām un to mēdz izprast atšķirīgi.

29. Dec 2011, 17:29

man radas jautajums vai visas izlasa rakstu???? jo tikai si raksta del izveidoju so diskusiju! nav ipasas nozimes vai kads konkrets virietis piedalas dzemdibas vai nepiedalas!

manas domas ir tadas,ka virietim jabut dzemdibas ar sievieti tik ilgi cik grib sieviete! es aizustiju viru majas,. kad jutu, ka vins sak traucet!
tiesam iesaku izlasit! 😀

www.mammamuntetiem.lv/emuars/20272/mileties-un-dzemdet-musu-smadzenem-tas-ir-viens-un-tas-pats

princesemince princesemince 29. Dec 2011, 14:53

es praktiski dzemdēju divatā ar vīru - vecmāte nebija (viņa bija, bet kaut kur blakus telpā līdz tiešām nevajadzēja klātbūtni). nevaru iedomāties lielāku atbalstu. tādēļ piekrītu ululai - ir dažādi vīrieši.
mēs uz to visu kaut kā skatījāmies kā bērnu mēs radījām kopīgi, gaidījām kopīgi un arī pasaulē saņēmām kopīgi.

29. Dec 2011, 14:31

nu es jau ari uzrakstiju, ka manam virietim nav tur ko darit! 😀
man bij sajuta, ka mans virs tur tikai trauces, tapec aizutiju vinu majas laicigi! 😀

29. Dec 2011, 13:42

nja, es pat viru nelaidu dzemdibu zele! uzskatu, ka nav tur manam virietim ko darit! 😀

28. Dec 2011, 19:34

ui tur atstarpe ielidusi site pareizi! 😀

www.mammamuntetiem.lv/emuars/20272/mileties-un-dzemdet-musu-smadzenem-tas-ir-viens-un-tas-pats

28. Dec 2011, 19:32

mani sis raksts tik loti ieintereseja, ka nu izdomaju ielikt te! palasiet milas toposas maminas, bet nevajag kko parprast! 😉

http://www.mammamuntetiem.lv/emuars/20272/mileties-un-dzemdet-musu-smadzenem-tas-ir-viens-un-tas-pats