pamperi

11. Sep, 08:33 smukinja86 smukinja86

Kādus pamperus lietojat? kuriem ir vislabākā uzsūktspēja?

14. Sep 2011, 12:24

inesik,ja tev mazajam no tiem pamperiem izsutis dibens un bus sarkans.vaino sevi!!

princesemince princesemince 12. Sep 2011, 14:46

aistija, Rimi hipermārketos ir, arī Maximās XX un XXX ir pieejamas. un, protams, ir Pirkumiņā, šobrīd tieši akcija 😉

princesemince princesemince 12. Sep 2011, 12:18

inesik87, runa ir par tiem brīžiem, kad bērns 1x ir pačurājis, bet nav laukā iespējas uzreiz nomainīt. pagājušā vasarā, kad laukā iešanai lietoju bērnam arī Pampers biksīšpamperus (gribēju ietaupīt!), tad tas skats bija graujošs, jo šortiem vīle pa vienu pusi, bet otrā pusē tāds kunkulis. nav nemaz runa par to, ka kāds tur tās ieteicamās 3h.
Pampers pamperiem tiešām tā nokarāšanās ir liels, liels mīnuss, ja neskaita vēl to nenormālo smakošanu no it kā balzāma ādas kopšanai. vēl Premiumcare ir normāli, bet tā nokarāšanās arī šiem raksturīga.

princesemince princesemince 11. Sep 2011, 21:59

es kopš pagājuša gada Ziemassvētkiem neesmu pirkusi 😃 pēdējās 3 pakas ar biksīšpamperiem nopirku uz Ziemassvētkiem, bet vēl puspaka stāv līdz šim, jo pamperi kopš aprīļa vairs netiek lietoti 😀
man bija privātais piegādātājs, kurš no kaut kādas bāzes veda biksīšpamperu paku 6.izmēru (38gb) par 9 latiem. es gan skatos, ka Pirkumiņā tā cena šobrīd visai līdzīga - 10 lati par paku.

princesemince princesemince 11. Sep 2011, 21:49

Libero +/- sanāk, ka parastais klipšu pampers maksā vidēji 16 santīmi gabalā, bet biksīšpampers - vidēji 25 santīmi gabalā.

princesemince princesemince 11. Sep 2011, 21:37

katrinasmamma, man šķiet, ka Libero tā eko zīme piešķirta, jo sadalās dabā ātrāk kā citi, tātad materiālā arī izmantots kaut kas draudzīgāks kā Pampers un Huggies.

princesemince princesemince 11. Sep 2011, 21:36

Libero un Bambo.

11. Sep 2011, 20:33

Kādus pamperus lietojat? kuriem ir vislabākā uzsūktspēja?