sveiki,velos taisit picu,bet nekas nenak prata ko uz tas salikt,skinkis,siers,merces jau ta ka apnika,gribas ko interesantaku :) varbut variet ko ieteikt?
sveiki,velos taisit picu,bet nekas nenak prata ko uz tas salikt,skinkis,siers,merces jau ta ka apnika,gribas ko interesantaku :) varbut variet ko ieteikt?
Mūsu mājā vienmēr pirmā tiek apēsta pica ar malto gaļu (parasti sataisu viņu ar Boloņas mērci, lai pikantāk), marinētiem gurķiem, sieru un sīpoliem ripiņās saliktiem pa virsu. 😉
Man gan paveicies,draugs izmācījies pa konditoru 😀
Es lieku šādi:
Tomātu mērce-> majonēze-> sīpoli-> desa vai gaļa-> marinēti gurķi-> paprika->tomāti->daudz siers->
Var arī jau saceptu malto gaļu likt,bet nu kā kuram garšos
opa paldies.nekad neesmu meginajusi ne marinetus gurkiisus likt,ne baziliku 😀
taa- apm 200g miltu,nedaudz sals un nedaudz cukura,viena karote olivellas vai ari parastaa,1 pacina sausa rauga un paninas visa paka 😀
aaa piemirsu vel sīpolus ar,praktiski sīpolus,gurķus,papriku vari samaisit viena trauka un uzbērt.!
Nu diezvai tev šāda intresē bet nu tomēr
Uztaisi rauga mīklu,izrullē uz pannas normālā biezumā.. Pārsmērē ar olu.
Un tad pirmajā kārtā liec šķiņki,otrajā,papriku,marinētus gurķisus (sagriezstus kubiciņos) pēc tam saliec tomāta ripas.. Un uzlej pa virsu kečupu sajauktu ar krejmu un pa virsu sieru un liec cepties. Protams centies neko īpaši nekārtot. Sieru nepārspīljot!
nu es parasti sagriezu skinki,desu kas ir majas,sariveju daudz sieru,pielieku pavisam nedaudz tomatus un to visu samaisu ar majonezi un nedaudz kecupu un lieku virsu 😀 skinka vieta esmu likusi ari mazos gabalinos apceptu vistas fileju,kka ta 😀 gribas kko interesantaku paeksperimentet 😀
sveiki,velos taisit picu,bet nekas nenak prata ko uz tas salikt,skinkis,siers,merces jau ta ka apnika,gribas ko interesantaku 😀 varbut variet ko ieteikt?