Mīļās meitenes vēlējos jums jautāt vai mazulim nepieciešamās lietas gādājāt vēl būdamas grūtnieces vai pieturējāties pie māņticības un visu gādājāt tikai pēc mazuļa dzimšanas? Es vispār neesmu māņticīga, bet vecvecāki gan un ja es sadomāju ko pirkt tad sanāk strīdi, jo pēc viņu domām mazulim tad kas nelāgs var notikt:@ Ko jūs par to sakat?:)
Es tāpat, arī visu laicīgi sagādāju. Pat gultiņu saklāju, ar cerību, ka ātrāk izdomās piedzimt, nedaudz pārstaigāju, ja jutīs ka viņu tik ļoti gaidu šai pus punča! 😀
Klāt jau neklāšu, lai stāv. Stellēt domāju tikai kad būšu mājā no slimnīcas.
Kaudzēm jau pirkt neko netaisos, tikai pašu nepieciešamāko.Manuprāt ka gultiņu ratiņus un auto sēdeklīti arī vajag jau laicīgi nopirkt...Pēc dzemdībām jau nesanāks staigāt pa veikaliem un dikti iepirkties, it sevišķi ar mazu bebīti uz rokām. Bet tās tikai manas domas😀
Mīļās meitenes vēlējos jums jautāt vai mazulim nepieciešamās lietas gādājāt vēl būdamas grūtnieces vai pieturējāties pie māņticības un visu gādājāt tikai pēc mazuļa dzimšanas? Es vispār neesmu māņticīga, bet vecvecāki gan un ja es sadomāju ko pirkt tad sanāk strīdi, jo pēc viņu domām mazulim tad kas nelāgs var notikt😤
Ko jūs par to sakat?😀