Miegā.

26. Jul, 09:55 DaceT DaceT

Mums tāda lietiņa ka mazais miegā trako. Tas pirmais nakts miegs ir no 23 aptuveni līdz kādiem 2 naktī, to viņš izguļ mierīgi. Tad ceļas uz nakts ēšanu. Tas nākamais miegs ir graujošs- viņš man spārdās, vicinās ar rociņām, staipās, īd, čīkst...Dažreiz pamostās ar riktīgu brēcienu. Viņš tā brēc it kā no k-kā būtu sabijies. Es zinu kā viņš raud tad kad kas sāp, tāpēc tas nav pie vainas...Un pēc tam viņu ilgi nevar nomierināt. Varbūt kādai vēl ir nācies ar ko tādu saskarties?

princesemince princesemince 26. Jul 2011, 22:36

pēc pirmā mēneša sasniegšanas bērni miegā var kļūt aktīvāki. tad var tīt autiņā, likt guļammaisā un līdzīgi. bet var arī pagaidīt - ap 4 gadu vecumu pārejot 😉

DaceT DaceT 26. Jul 2011, 22:11

Paldies amorisita. Es wnk visu kas saistīts ar mazo uztveru saasināti.

DaceT DaceT 26. Jul 2011, 21:55

Mums tāda lietiņa ka mazais miegā trako. Tas pirmais nakts miegs ir no 23 aptuveni līdz kādiem 2 naktī, to viņš izguļ mierīgi. Tad ceļas uz nakts ēšanu. Tas nākamais miegs ir graujošs- viņš man spārdās, vicinās ar rociņām, staipās, īd, čīkst...Dažreiz pamostās ar riktīgu brēcienu. Viņš tā brēc it kā no k-kā būtu sabijies. Es zinu kā viņš raud tad kad kas sāp, tāpēc tas nav pie vainas...Un pēc tam viņu ilgi nevar nomierināt.

Varbūt kādai vēl ir nācies ar ko tādu saskarties?