maza istaba + bēbītits

27. Mar, 03:44

Meitenes, varbūt ir kāda ideja kā pārkārtot un pielāgot mazu istabiņu (11 m2) jauniem vecākiem un gaidāmajam mazulītim? Visvairāk mani nodarbina doma - dīvāns vai stūra dīvāns, vai kāds cits guļamais, jo apakšējā kastē var taču daudz salikt? Sēžu, domāju, jo vairāk domāju, jo mazāk prātīgu domu. :D

02. Apr 2010, 16:01

Istabā vajadzetu pašu nepieciešamāko...Gultu sev un vīram, lielo skapi un mazajai gultiņu...

27. Mar 2010, 21:14

Ikviena ideja ir noderīga. Paldies 😀

27. Mar 2010, 16:09

Mums ar ir ļoti maziņa istaba😀 viss kas atrodas mūsu istabā ir madracis uz paštaisīta rāmja 😃 bērna gultiņa un drēbītēm antresols kur mazajam salikt drēbītes, uz antresola tv...
Vienā stūrī varētu ielikt stūra dīvānu, pretī dīvānam pie otras sienas bērna gultiņu un skatīteis ja vieta ļauj, starp dīvānu un gultiņu kādu plauktiņu, lai būtu ērti visādām fīčiņām kas vajadzīgs būs bērnam 😀 nu un tad vēl atliek piestutēt kādu mazu skatīti drēbītēm 😀 tas tākā mans variants ko varēju sadomāt 😉

27. Mar 2010, 15:44

Meitenes, varbūt ir kāda ideja kā pārkārtot un pielāgot mazu istabiņu (11 m2) jauniem vecākiem un gaidāmajam mazulītim? Visvairāk mani nodarbina doma - dīvāns vai stūra dīvāns, vai kāds cits guļamais, jo apakšējā kastē var taču daudz salikt? Sēžu, domāju, jo vairāk domāju, jo mazāk prātīgu domu. 😃