Sveikas! Man interese vai kur var apskatities,ne tikai izlasit,kadi griezumi piestav katram sejas tipam.man ir tada sejas forma,ka ne visi griezumi piestav,bet zinu ka frizieri parasti pec modes griez.Man ir saura pieres dala un plataki zokla kauli.
Sveikas! Man interese vai kur var apskatities,ne tikai izlasit,kadi griezumi piestav katram sejas tipam.man ir tada sejas forma,ka ne visi griezumi piestav,bet zinu ka frizieri parasti pec modes griez.Man ir saura pieres dala un plataki zokla kauli.
Man ir plani,taisni mati,loti nepaklausigi.Pati nevaru ieveidot,tikai pie friziera.Nogriezu kare griezumu,frizetava biju stava sajusma,patika loti,bet kad izmazgaju majas,tad nezinaju ko iesakt,veidoju,bet mati neveidojas,stav katrs uz savu pusi.bet tomer patik ka tagad izskatas,jo man ir tik loti plani mati,ka gari izskatijas briesmigi,bet tagad tiri labi.ikdiena ta mazliet ieveidoju ka sanak,bet pa svetkiem aiziesu pie friziera.