Ja cep krāsnī maisā, tad var darīt ļoti vienkārši: saliek
maisā kartupeļus virsū uzliek gaļu un uz gaļas burkānus
(gandrīz veselus-atkarībā cik lieli) un kad burkāni ir
mīksti,tad gaļa ir gatava-sulīga un garšīga. vismaz es tā
esmu taisījusi un pats jēru audzētājs tieši tā ieteica
taisīt ar burkāniem virsū-tad var zināt,kad tiešām viņa ir
gatava.
22. Sep 2011, 16:45
kartupeli majas sacepti staav,a galu gribu veselu
krasni,bet ka gatavot? sals pipari pa maz man liekas bus?
koo vel??
22. Sep 2011, 16:36
ka pagatavot jeeru?? ☹
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
piekrītuUzzini vairāk
paldies meitenes
Ja cep krāsnī maisā, tad var darīt ļoti vienkārši: saliek maisā kartupeļus virsū uzliek gaļu un uz gaļas burkānus (gandrīz veselus-atkarībā cik lieli) un kad burkāni ir mīksti,tad gaļa ir gatava-sulīga un garšīga. vismaz es tā esmu taisījusi un pats jēru audzētājs tieši tā ieteica taisīt ar burkāniem virsū-tad var zināt,kad tiešām viņa ir gatava.
kartupeli majas sacepti staav,a galu gribu veselu krasni,bet ka gatavot? sals pipari pa maz man liekas bus? koo vel??
ka pagatavot jeeru?? ☹