Labvakar māmiņas :) Vienkārši gribās papļāpāt par mazuļiem :)

18. Oct, 07:09

Sveiki! Meitenes Jums neliekas jo vecaks paliek mazinais jo sak palikt vismaz nedaudz vieglak? Piemeram man bernins nosakuma bija daudz nikigaaks,bet tagad jau rit 5 menesis,un mazais mazak raud,vairak pats nemas :) Jums ari ta ir? Tagag var ari ar mierigu sirdi iedot vecvecakiem paauklet un pasi kkur atpusties :) Man jau liekas ka tas trakakais laikam bus vel tikai prieksa kad mazais rapos,bet tas laiks tik atri paies kad jau varesim kopa capot uz veikalu :)

19. Oct 2011, 08:35

man piemēram ar meitiņu bija ļoti viegli gulēja ēda pati spēlējās nebija tāda čikstule.bija tik tā 1x raudāšana trakā kad zobiņi nācma a tā mierīga.tgt jau 2.2 un spēlējas pati skatās multenes.a brālīts tas gan nemierīgs ņemās katru dienu tgt 6mēn.traki.lien visur raud.puika nemierīgāks.

princesemince princesemince 18. Oct 2011, 19:50

nu, tādā ziņā, ka naktīs negulēja, dienās negulēja, t.i., gulēja, bet bija miega traucējumi. praktiski visu laiku bija garlaicīgi, to izrādīja diezgan skaļi, pats nespēlējās, tas nedaudz apgrūtināja visu to ikdienu, jo līdz patstāvīgai staigāt sākšanai lielāko nomoda daļu nēsāju rokās, lai visu laiku nebļautu. no gada atkal sākās pakaļ staigāšana un skriešana, lai nepaskrien zem mašīnām, lai neceļ visas pudeles no zemes un nebāž mutē, līdz ar to arī laukā iešana bija kā tāds mazs murdziņš. vispār šobrīd šo atceros un domāju to cēlo domu "viss ir labs, kas labi beidzas", jo šī visa rezultātā bērnam tika ļoooti daudz nedalītas manas uzmanības, ka tagad viņš tik lieliski spēj iztikt bez manis, tik labi iejūtas jebkur, ir ļoti attīstīts bērns, tikai atbilstoši savam holēriķa temperamentam ar viņu ir grūti, jo visiem, kam nav slinkums, norāda, ka šito nedrīkst, to nedrīkst, jo viņš ļoti kāri tver jebkurus jaunumus - ja kaut kas atkārtojas, tas vairs neinteresē. ceru, ka tas ar laiku izzudīs, bet viņam arī novērojama ļoti īsa uzmanības noturība.

18. Oct 2011, 19:44

nopietni no 5 menesiem lidz 2 gadiem bija gruti?kada tiesi zina?

18. Oct 2011, 19:43

rincesemince,man atkal otradi,pirmie 2 menesi bija traki,bet tagad viegli,mazais pa naktim need vairak un gandriz necelas,ta ka miegs lidz 7,8 garanteets 😀

princesemince princesemince 18. Oct 2011, 19:41

man bija mazliet otrādi - sākumā es nesapratu, kādēļ mammas cepas, ka ar zīdaini ir grūti, jo pirmo mēnesi mans mazais tikai ēda un gulēja, bet ar katru mēnesi kļuva arvien grūtāk, kamēr jau no 5 mēnešu vecuma es aizmirsu, ko nozīmē vispār gulēt un vispār apsēsties klusumā un mierā. tā tas ilga līdz kādiem bērna 2 gadiem, kad ar katru dienu kļūst arvien vieglāk, jo tad sāka spēlēties, sākām spēt sarunāt u.tml.

18. Oct 2011, 19:32

jaa ir bijis ta ka cikstuli uznak,un mammai gribas tikai vienu,lai mazais aiziet chuchet 😃 bet nju cikstini pariet un tad jau aizmirstaas 😀

18. Oct 2011, 19:16

juu laikam tev taisniba 😀 sodien aizgaju ar draudzenes meitinu uz veikalu,vinai 3 gadini,man likas tiiik forsi 😃 pati pa majam nemas,ed,skatas filmas,spelejas 😃

18. Oct 2011, 19:14

Tā jau ir, sākumā gaidi, kad šis sāks grozīties, tad galviņu turēs, tad rāpos, sēdēs utt. Manējais tagad jau staigā un tagad es jau domāju, cik viegli bija, kad viņs pat rāpot nemācēja.... 😃
Tagad visur lien, visu viņam vajag, nav miera ne mirkli, visu laiku prasa uz.manību!

18. Oct 2011, 19:09

Sveiki! Meitenes Jums neliekas jo vecaks paliek mazinais jo sak palikt vismaz nedaudz vieglak? Piemeram man bernins nosakuma bija daudz nikigaaks,bet tagad jau rit 5 menesis,un mazais mazak raud,vairak pats nemas 😀 Jums ari ta ir? Tagag var ari ar mierigu sirdi iedot vecvecakiem paauklet un pasi kkur atpusties 😀 Man jau liekas ka tas trakakais laikam bus vel tikai prieksa kad mazais rapos,bet tas laiks tik atri paies kad jau varesim kopa capot uz veikalu 😀