krūts barošanas problēmas

14. Jan, 03:29 aijux... aijux...

Palīdziet, lūdzu ar padomu, kā izveidot 2. ned. vecam bēbītim ēšanas režīmu.Sobrīd izskatās, ka mazais sācis krūti lietot kā nomierināšanos līdzekli, jo tas ir vienīgais, ka apklusiāt raudāšanu. Prasa krūti ik pēc 20-30 min, paēd 5- 10 min, un atkal atsākas tas pats! Kad paēd 10 min, iemieg, un vairāk neizdodas pabarot, līdz ar to, pēc maza mirklisa atkal prasa... Knupiits, samīlosana rokaas, dziedāšana u.c. nelīdz..tikai krūts... Kā rīkoties??? Nevar pat bērnu izvest ārā pastaigāties, jo pēc mirklja aud, un knupis nelīdz, jāved atpakaļ mājas, un jāliek pie krūts.. Esmu izmisusi, lūdzu, palīziet ar padomu.. Gribētos, lai mazais ēd ar 2-3 stundu starplaikiem. Ik pēc cik stundām barojat 2 nedēlu vecu bebiiti?

14. Jan 2012, 15:29

Palīdziet, lūdzu ar padomu, kā izveidot 2. ned. vecam bēbītim ēšanas režīmu.Sobrīd izskatās, ka mazais sācis krūti lietot kā nomierināšanos līdzekli, jo tas ir vienīgais, ka apklusiāt raudāšanu.
Prasa krūti ik pēc 20-30 min, paēd 5- 10 min, un atkal atsākas tas pats!
Kad paēd 10 min, iemieg, un vairāk neizdodas pabarot, līdz ar to, pēc maza mirklisa atkal prasa...

Knupiits, samīlosana rokaas, dziedāšana u.c. nelīdz..tikai krūts...

Kā rīkoties??? Nevar pat bērnu izvest ārā pastaigāties, jo pēc mirklja aud, un knupis nelīdz, jāved atpakaļ mājas, un jāliek pie krūts..

Esmu izmisusi, lūdzu, palīziet ar padomu..

Gribētos, lai mazais ēd ar 2-3 stundu starplaikiem.

Ik pēc cik stundām barojat 2 nedēlu vecu bebiiti?