Galīgi nestrādā prāts, šodien ar Tomasu ārā jau bijām plkst 10:00 un tikai tagad atnācām mājā, nezinu, nespēju izdomāt kādu zupiņu lai šovakar uztaisa, mājā nekā tāda lādzīga ar nav. Itkā tas veikals tepat vien ir, bet nu ..... nedomājas, nogurums pārāk liels. Ko jūs varētu ieteikt? :)
Paldies par recepti!
Es rīt pamēģināšu krēmzupu no cukīni, kartupeļiem un tomātiem, redzēs, kas sanāks.. Tādai arī ļoti garšīgi Dzintara sieriņu pielikt! 😀 Var arī skābo vai saldo krējumu.
Sākumā vārījās kartupeļi, burkāni. Kad bija mīksti jau pieliku tomātus (man bija tikai četri, bet varēja būt biki vairāk). Visam tam atsevišķi vārījās vistas gaļiņa, kuru pēc tam vēl arī apcepu un zupā iekšā. Diezgan elementāri, bet garšīgi. Iedvesma parādījās ieraugot vienu bildi kur bija tomātu zupa, bet mana galīgi ne tuvu nelīdzinās 😃 😃 😃
taschinka - paņem saspaidi visu! 😃 😀
Es ar gribu tomātu zupu,ir arī recepte,bet tikai blenderis nojucis un nevaru pagatavot ☹
Man vēl nav gatava, kad pabeigšu, pagaršošu, tad arī padalīšos ar receptīti 😉 😀
Man arī daudz tomāti.. budzi, kā taisi zupu? Padalies ar ideju! 😉
nē, man problēma jau ir zudusi... 😀 es paskatījos zupas un uzdūros uz tomātu, tagad taisu pa savam ne tā kā receptēs piedāvā, cerams jau ka sanāks labi 😀
Es tādās beziedvesmas dienās cepu kartupeļus! 😉
Galīgi nestrādā prāts, šodien ar Tomasu ārā jau bijām plkst 10:00 un tikai tagad atnācām mājā, nezinu, nespēju izdomāt kādu zupiņu lai šovakar uztaisa, mājā nekā tāda lādzīga ar nav. Itkā tas veikals tepat vien ir, bet nu ..... nedomājas, nogurums pārāk liels.
Ko jūs varētu ieteikt? 😀