Ak jā, un sēkliņas arī nemetam laukā, bet izžāvējam un
graužam, tāpat kā evam2! 😉
30. Sep 2011, 16:21
Mēs ķirbi izmantojam ļoti daudz veidos, varbūt kādai
noder ieteikumi.. Salātos svaigu pierīvēju klāt (mums šogad
dikti saldi izauguši), krēmzupā ar citiem dārzeņiem,
sautējumā, dārzeņu kotletēs rīvētus ar kartupeļiem un
burkāniem, kā arī cepot ātro, vienkāršo ābolu pīrāgu,
pielieku drusciņ mazos gabaliņos klāt! 😀
30. Sep 2011, 10:18
vai kada man var paskaidrot kapec tiesi kirbi iesaka ka
pirmo piebarojumu??? man pasai loti negarso nekas no
kirbjiem, veinigi vel varu ieest kirbju placenisus, bet
tiesam nesaprotu kapec vinu iesaka!
29. Sep 2011, 21:13
avam2, to es zinu, visus dārzeņus, kas bijuši saldēti,
lieku uzreiz kur vajag, neatsaldējot. Bet tieši garša nebija
laba.. Mēs savus ķirbjus glabājam pie mammas, mājā,
koridorā. Vienīgi žēl, kā iegriež lielu ķirbi, tā jādomā ko
ar viņu tuvākajā laikā darīt, citādi sāk pūt. Biezeņzupa arī
mūsu mājā cieņā, ir labā! 👍
29. Sep 2011, 18:40
Nez ko pagājušā gadā nepareizi izdarīju, bet atlaidināts
ķirbis, no saldēšanas, bija negaršīgs un mana mazā pat
biezeni ar to neēda. Varbūt vajadzēja noplaucēt, nezinu..
Piesaldēju veselu atvilktni, ko pēc tam izmetu laukā.
29. Sep 2011, 15:49
Kā var sagatavot ķirbju biezeni ziemai? Varbūt kādai ir
lieliska pieredze un recepte ar ko padalīties😀 tnx
Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
piekrītuUzzini vairāk
nu seklinas ir vienigas kas garso no kirbja!
Ak jā, un sēkliņas arī nemetam laukā, bet izžāvējam un graužam, tāpat kā evam2! 😉
Mēs ķirbi izmantojam ļoti daudz veidos, varbūt kādai noder ieteikumi.. Salātos svaigu pierīvēju klāt (mums šogad dikti saldi izauguši), krēmzupā ar citiem dārzeņiem, sautējumā, dārzeņu kotletēs rīvētus ar kartupeļiem un burkāniem, kā arī cepot ātro, vienkāršo ābolu pīrāgu, pielieku drusciņ mazos gabaliņos klāt! 😀
vai kada man var paskaidrot kapec tiesi kirbi iesaka ka pirmo piebarojumu??? man pasai loti negarso nekas no kirbjiem, veinigi vel varu ieest kirbju placenisus, bet tiesam nesaprotu kapec vinu iesaka!
avam2, to es zinu, visus dārzeņus, kas bijuši saldēti, lieku uzreiz kur vajag, neatsaldējot. Bet tieši garša nebija laba.. Mēs savus ķirbjus glabājam pie mammas, mājā, koridorā. Vienīgi žēl, kā iegriež lielu ķirbi, tā jādomā ko ar viņu tuvākajā laikā darīt, citādi sāk pūt. Biezeņzupa arī mūsu mājā cieņā, ir labā! 👍
Nez ko pagājušā gadā nepareizi izdarīju, bet atlaidināts ķirbis, no saldēšanas, bija negaršīgs un mana mazā pat biezeni ar to neēda. Varbūt vajadzēja noplaucēt, nezinu.. Piesaldēju veselu atvilktni, ko pēc tam izmetu laukā.
Kā var sagatavot ķirbju biezeni ziemai? Varbūt kādai ir lieliska pieredze un recepte ar ko padalīties😀 tnx