ķermeņa procedūras pēc dzemdībām

04. Feb, 12:08 Muuna Muuna

sveikas māmiņas :) Vai kāda ir veikusi kādas formas koriģējošas procedūras salonos pēc dzemdībām celulītam, vēderam utml.? Padalaties pieredzē :) Citā sarunā bija minēta vakuumprocedūra. Varbūt kādai ir kādas atsauksmes?

Muuna Muuna 13. Feb 2010, 13:20

un vispār 6 kg mēnesī un katrā nākamajā ir ļoti daudz. Lai nenāktu atpakaļ ar uzviju to visu vajag darīt lēni. Bet vispār tie viņas 25 liekie arī ir ļooooti daudz un tad kūst ātrāk, nekā tām, kam lieki tikai pāris.

Muuna Muuna 13. Feb 2010, 13:17

es domāju, ka tur nevis tās masāžas nostrādāja, bet sievietes apņēmība. Ar pasīvu vien masāžu kleitā ielīst nevarēs 😉

13. Feb 2010, 12:41

hmm..pie mums uz mājām nāk masiere, kursa masē zīdaiņus. Paprasīju vai viņa masē arī pieaugušos, un jā, masē. Viņai ir 33 gadu pieredze. Un viņa tāda baigi runātīgā..Viņa stāstīja, ka viena sieviete septembrī tieši pēc grūtniecības atnākusi un teikusi, ka viņa esot nopirkusi jaunu kleitu un grib viņā ielīst iekšā līdz Jaunā Gada ballei. Masiere esot noteikusi, ka tad viņai esot jāievēro, masieres noteiktā ēdienkarte un jāapmeklē masāžas kurss mugurai (jo no turienes parasti viss sākās)..4 mēnešu laikā sieviete nometa 25 kg un uz Jauno Gadu ielīda savā jaunajā kleitā. Viena masāžas reize maksājot 7LVL..Masāžas notiek Bērnu poliklīnikā 4 (nezinu, varbūt viņai tagad cits nosaukums, bet agrāk viņa tā saucās), pie Rīgas Kristīgās vidusskolas. Masieri sauc Larisa. Kad būsvairāk laiks, tad noteikti apmeklēšu šo masāžas kursu. 😀

Muuna Muuna 11. Feb 2010, 14:03

Manuprāt, jātur tik ilgi, kamēr tie sakalst uz rodas savelkošais efekts. Pretcelulīta krēmus var lietot, bet jāņem tikai tādi, kurus drīkst lietot grūtniecības un zīdīšanas laikā. Lierac piem., zinu, ka ir tādi.

Muuna Muuna 11. Feb 2010, 13:51

nu man liekas, ka Drogās viņi noteikti ir, tikai jāpameklē. Neesmu pēdējā laikā skatījusies, bet kādu laiku atpakaļ pirku tieši Drogās.

Muuna Muuna 11. Feb 2010, 13:16

man wellslimā ieteica rozā un zilos mālus. vēl esot melnie, bet, ja pareizi sapratu, tad tie neder, ja baro ar krūti. Bet tie pirmie divi jāuzliek, jāaptinās ar plēvi 😃 un tad labi savelkot ādu. Es tik nezinu kā lai mājās ar 2 mēnešu vecu bebuku šito dabū gatavu - vienīgi, kad viņš guļ un zināms, ka kādu laiku toč necelsies, citādi vāks.. 😃

Muuna Muuna 05. Feb 2010, 14:29

biju uz wellslim. Vidēji ap 1🤓20 Ls maksā viena procedūra. atkarīgs no ķermeņa zonas. Kopējās izmaksas individuāli. tur var noteikt, cik +/- būs nepieciešamas procedūras.

Muuna Muuna 04. Feb 2010, 00:08

sveikas māmiņas 😀

Vai kāda ir veikusi kādas formas koriģējošas procedūras salonos pēc dzemdībām celulītam, vēderam utml.? Padalaties pieredzē 😀 Citā sarunā bija minēta vakuumprocedūra. Varbūt kādai ir kādas atsauksmes?