ķengursomas

22. Mar, 06:36 Muuna Muuna

Sveikas! No kāda vecuma ir droši bēbīti nest ķengursomā un kādu firmu ieteiktu vislabāk pirkt? Plānojam uz bēbja 5-6 mēnešiem izbraukt no LV uz pāris dienām un laikam bez ķengursomas būs pagrūti, jo ar ratiem visur jau arī nebrauksim. Vai vispār to ķenhgursomu bieži jums sanāk izmantot?

04. May 2010, 17:56

slingu (ring sling nevis tikai lakatu) nopirku etsy.com no ASV, jo tur cenas ir krietni zemaakas. Bet, kad esmu saņēmusi suutijumu ar bažām skatos uz to, jo izskatās, ka mazais var izvelties ārā. bet nu būs jāskatās kā tas darbosies prakstiski. Kāmēr bēbis vēl vēderā neko jau nevar saprast.

24. Mar 2010, 11:46

manējam nu jau ar 7 kg par laimi mugura nesāp...

mums ar ieteica slingu - pamēginājām - neka nebija nepatīk...

"iebāzts" slinga bebis tak neredz kas apkart notiek..

kengursomas ar ir atbilstši vecumam un svaram kā arī uz kuru pusi vērsts skatiens (tas jau lielākiem)

Muuna Muuna 24. Mar 2010, 11:29

bet, meitenes, kam ir tie slingi - ja bērns nav tādā guldīts un arī autiņā nekad nav tīts, vai tad viņš gulēs tur tā mierīgi? Man pašreiz ir grūti iedomāties, ka mans ziķeris tur mierīgi nogulēs, jo ir ļoti kustīgs un niķīgs. Varbūt jums bērni tur jau no dzimšanas pirmajiem mēnešiem tīti, bet mans nekad nav atbalstījis pat tīšanu autiņā. Es vienkārši tā domāju vai tie, kas nav tīti autiņos un arī ne slingos, tā vienkārši to pieņem.. Bail nopirkt slingu, kas netiks izmantots..

24. Mar 2010, 07:47

Sveikas....

mums nu jau ir 4 mēneši.. un ta nu ir sanacis ka kopš 2 nedēļu vecuma izmantojām ķengursomu, ļoti ērti, viegli, praktiski. arī pataigās dodamies ar ķengursomu - kā bebis aizmieg tā fiksi dodos majup un šo autosedeklītī vai šūpulītī un lai tālāk guļ uz lodžijas///// . tikai žēl ka mans bebis vairs nepakam neatzīst ratus...

23. Mar 2010, 09:56

Čaviņa😀
Mēs pasūtījām slingu no Amerikas,atnāca pēc mēneša,-ļoti labs un kvalitatīvs un galvenais vari pats uzmodelēt kādu gribi,-izvēlēties krāsu un rakstu..Mums ļoti patīk.
Te būs mājas lapa,- www.babyhawk.com

Muuna Muuna 22. Mar 2010, 18:36

Sveikas!

No kāda vecuma ir droši bēbīti nest ķengursomā un kādu firmu ieteiktu vislabāk pirkt? Plānojam uz bēbja 5-6 mēnešiem izbraukt no LV uz pāris dienām un laikam bez ķengursomas būs pagrūti, jo ar ratiem visur jau arī nebrauksim. Vai vispār to ķenhgursomu bieži jums sanāk izmantot?