katra diena ar berninu pilniigi savadaka :)

07. Sep, 10:38

sveikas mamminas,gribeju vienkarsi padaliities ka vairak vispar neko nesaprotu,manam mazajam 1.septembri palika 3 menesi,vienu dienu var pat teikt pat nenogulet no rita lidz vakaram,tikai varbut iesnauzas uz kadu laiku un tad nu es laimiga saku vai maju tirit vai dusa ieiet bet nekaa :D mazais augsa un es talak sezu vai vartos ar vinu pa gultu,un man jau liekas ka no malas majas izskatos pec vecas omes,viirs darbaa,a man pat ir bijusas dienas kad no rita lidz vakaram halata pa majam nostaigaju,vai jums ari ta ir? sodien atkal mazais ir vnk super,pa dienu noguleja ap 4h,paeda atkal gul,un tagad mieriigi uz nakti paeda un saldi chuch,sodien visu ko gribeju izdariju,i vanna iegaju,i majas generalo tirisanu sataisiju,bet ir dazas dienas kad goda vards "ar galvu siena gribas skriet",dazreiz liekas ka es esmu vieniga tada :D

07. Sep 2011, 22:38

sveikas mamminas,gribeju vienkarsi padaliities ka vairak vispar neko nesaprotu,manam mazajam 1.septembri palika 3 menesi,vienu dienu var pat teikt pat nenogulet no rita lidz vakaram,tikai varbut iesnauzas uz kadu laiku un tad nu es laimiga saku vai maju tirit vai dusa ieiet bet nekaa 😃 mazais augsa un es talak sezu vai vartos ar vinu pa gultu,un man jau liekas ka no malas majas izskatos pec vecas omes,viirs darbaa,a man pat ir bijusas dienas kad no rita lidz vakaram halata pa majam nostaigaju,vai jums ari ta ir? sodien atkal mazais ir vnk super,pa dienu noguleja ap 4h,paeda atkal gul,un tagad mieriigi uz nakti paeda un saldi chuch,sodien visu ko gribeju izdariju,i vanna iegaju,i majas generalo tirisanu sataisiju,bet ir dazas dienas kad goda vards "ar galvu siena gribas skriet",dazreiz liekas ka es esmu vieniga tada 😃