Pēdējā laikā man čalis biežāk sāk parādīt savu kašķi, ja kaut kas nesanāk vai arī kaut ko nevar dabūt- tāds nelabs brēciens uzreiz. Nezinu ko darīt. Vai to var kaut kā tā, teikt biki "noslāpēt", mazināt? Negribās lai šī nelielā problēmiņa kļūtu par lielu problēmu. Kā Jūs ar šiem kašķīšiem cīnaties, tiekat galā?
Jā, Kakjeens. Vakar vēl pirms miega pārdomāju visu.... vārdi tieši mērķī 😀
Manam pirms tam ar bija krišana gar zemi, tam es nepievērsu īpašu uzmanību, bet tam ka viņs brēc nelabā balstiņā, to gan ir kaut kā pagrūtāk ignorēt 😃
es pajautāju "tagad gribi paraudāt?", tad parasti apklust vai pasaka "jā" un turpina raudāt 😀 manējam ir krišana gar zemi, ja kaut ko nedabū vai kaut kur netiek, tad pasaku "paguli, paguli!", neko īpaši nedarot.
manam (1g.10mēn) ir tieši tas pats 😃 nu jau kādu laiciņu ir pasācis šakt bimbot ja kautko neļauj, kautkas nesanāk. Arī pagaidām nezinu kā tikt galā. Vienīgais kā pārstāj- novēršot domas uz citu lietu, fiziski aiznest tur, kur vajag (tas ja negrib iet kkur). Vēl pasaku, ka neklausīšo, ja turpinās kliegt. Nu neko, cīnamies!
Pēdējā laikā man čalis biežāk sāk parādīt savu kašķi, ja kaut kas nesanāk vai arī kaut ko nevar dabūt- tāds nelabs brēciens uzreiz. Nezinu ko darīt. Vai to var kaut kā tā, teikt biki "noslāpēt", mazināt? Negribās lai šī nelielā problēmiņa kļūtu par lielu problēmu. Kā Jūs ar šiem kašķīšiem cīnaties, tiekat galā?