man tiešām to nejautāja, bet gadījies, ka sagadījies -
vienkārši tas bija zināms savādāk. nu, lūk, man tieši
ir "nodevīgais" vecums - 30 gadi - kad tad to otru, ja ne
tagad 😃 😃 😃 bet nu tiešām neplānojam, vismaz ne pagaidām un
apzināti. t.i., plānojam, lai šobrīd nebūtu 😀 bet kā to
darba devējam pierādīt? protams, pastāv iespēja tiesāties,
ka esmu bijusi labāks kandidāts, salīdzinot ar pieņemto, bet
šajā gadījumā to vēl nevēlējos darīt, jo tas darbs nebūtu
nācis īstākajā brīdī.
11. Nov 2011, 13:05
Es tagad piedziivoju liidziigu situaaciju. Pieteicos
darbaa, bet kaameer nebija atbilde neko ar b/d nekaartoju.
Darbinju dabuju un tagad fiksi kaartoshu meitinjas
berndarznieka gaitu uzsaakshanu. Pateicu, ka nevaru saakt
darbu aatraak par 2 ned. un shajaa laikaa ceru tikt ar to
galaa. UN principaa darba deveejs nedriikst jautaat
privaatas dabas jautaajumus darba intervijaa, tai skaitaa
par beerniem. Un nedriikst arii jautaat kaadeelj man vajag
taas 2 ned vai cik nu es prasu. Un man ljoti paveicaas, jo
intrvija bija ljoti korekta un taadi jautaajumi nemaz
nepaceelaas. Bet es arii zinu gadijumus, kad izzondee,
ka ir beerni un darbaa nepanjem. ☹ Cūcība! sisis,
piekriitu. Es pat nesaprotu kaapeec beerni vareetu buut
arguments. Tad jau varbuut jaanjem darbaa tikai
pacmitgadnieces. 😃
11. Nov 2011, 12:09
nu tas ir murgs, ja darba nenem tikai tapec, ka ir
berns!!!normala sieviete agri vai velu tapat gribes berninu,
bet tada kurai jau bernins, diez vai uzreiz skries nakamaja
dekreta!
11. Nov 2011, 12:06
Varaviiksne - Man pazīstamajai ir arī trīs bērni un viņa
strādā, es tā pavēroju, apbrīnojama sieviete. Aizdomājos -
ko es darītu ja man būtu trīs bērni, kā es sameklētu darbu,
kur es liktu bērnus? Bet viņa ir pieslēgusi visus savus
paziņas, darugus...... Tiek galā ar visu lieliski, domāju
kad tev vajag saņemties un pamēģināt. Ative75 - es
apsvēru divus variantus vai nu neteikt par bērnu līdz darba
uzsākšanai, vai arī pa taisno cv ierakstīt. 😀
mani, piemēram, nepaņēma 😀 ne tik daudz slimošanu dēļ,
bet ar ideju par to, ka gan jau tagad es plānojot nākošo,
tādēļ darbu meklēju 😉
11. Nov 2011, 10:58
Princesemince - neesmu vēl nekur darbā pieņemta, tādēļ
arī jautāju, ko būtu labāk pirmo atrast. 😉 Ative75 -
es laikam tā pat darīšu, ka pirtmais darbs un tad auklīte
bērnam. Bet ir viens bet! Es visu laiku baidos par to kā
darba devējs izturēsies uzzinot ka man ir bērns?
man tiešām to nejautāja, bet gadījies, ka sagadījies - vienkārši tas bija zināms savādāk.
nu, lūk, man tieši ir "nodevīgais" vecums - 30 gadi - kad tad to otru, ja ne tagad 😃 😃 😃 bet nu tiešām neplānojam, vismaz ne pagaidām un apzināti. t.i., plānojam, lai šobrīd nebūtu 😀 bet kā to darba devējam pierādīt? protams, pastāv iespēja tiesāties, ka esmu bijusi labāks kandidāts, salīdzinot ar pieņemto, bet šajā gadījumā to vēl nevēlējos darīt, jo tas darbs nebūtu nācis īstākajā brīdī.
Es tagad piedziivoju liidziigu situaaciju. Pieteicos darbaa, bet kaameer nebija atbilde neko ar b/d nekaartoju. Darbinju dabuju un tagad fiksi kaartoshu meitinjas berndarznieka gaitu uzsaakshanu. Pateicu, ka nevaru saakt darbu aatraak par 2 ned. un shajaa laikaa ceru tikt ar to galaa.
UN principaa darba deveejs nedriikst jautaat privaatas dabas jautaajumus darba intervijaa, tai skaitaa par beerniem. Un nedriikst arii jautaat kaadeelj man vajag taas 2 ned vai cik nu es prasu. Un man ljoti paveicaas, jo intrvija bija ljoti korekta un taadi jautaajumi nemaz nepaceelaas.
Bet es arii zinu gadijumus, kad izzondee, ka ir beerni un darbaa nepanjem. ☹ Cūcība!
sisis, piekriitu. Es pat nesaprotu kaapeec beerni vareetu buut arguments. Tad jau varbuut jaanjem darbaa tikai pacmitgadnieces. 😃
nu tas ir murgs, ja darba nenem tikai tapec, ka ir berns!!!normala sieviete agri vai velu tapat gribes berninu, bet tada kurai jau bernins, diez vai uzreiz skries nakamaja dekreta!
Varaviiksne - Man pazīstamajai ir arī trīs bērni un viņa strādā, es tā pavēroju, apbrīnojama sieviete. Aizdomājos - ko es darītu ja man būtu trīs bērni, kā es sameklētu darbu, kur es liktu bērnus? Bet viņa ir pieslēgusi visus savus paziņas, darugus...... Tiek galā ar visu lieliski, domāju kad tev vajag saņemties un pamēģināt.
Ative75 - es apsvēru divus variantus vai nu neteikt par bērnu līdz darba uzsākšanai, vai arī pa taisno cv ierakstīt. 😀
mani, piemēram, nepaņēma 😀 ne tik daudz slimošanu dēļ, bet ar ideju par to, ka gan jau tagad es plānojot nākošo, tādēļ darbu meklēju 😉
Princesemince - neesmu vēl nekur darbā pieņemta, tādēļ arī jautāju, ko būtu labāk pirmo atrast. 😉
Ative75 - es laikam tā pat darīšu, ka pirtmais darbs un tad auklīte bērnam. Bet ir viens bet! Es visu laiku baidos par to kā darba devējs izturēsies uzzinot ka man ir bērns?
Tu jau konkrēti zini, ka kādā darbā Tevi tuvākā laikā paņems?
es sāktu auklīti bērnam "klāt laist" divas nedēļas, pirms 100% darba gaitu atsākšanas.
Beidzot esmu stingri nolēmusi atsākt darba gaitas, bet nevaru saprast ko pirmo meklēt?