Šeit ir tik daudz skaistās, gudras, zinošas māmiņas. Bet ,bez brīnišķīgā statusa "mamma" ,mēs katra esam sieviete ar saviem hobijiem, profesiju, darbu. Būtu interesanti uzzināt vienai par otru ko vairāk- iepazīties. Par ko jūs sapņojat, par ko mācaties, strādājat, kādi ir jūsu hobiji?
mans hobijs ir floristika.p;ec skolas beig;sanas gan neesmu nekur stājusies, bet visu laiku gribās kaut ko pamācīties...tas mans uzdevums uz priekšdienām, ļoti patīk ceļot arī ar nelielu sportiņu nodarboties.ceru kad nakam gad visa ģimene kaut kur aizceļosim arpuss Latvijas.
Man ir mēnesi un nedēļu vecs puikiņš 😀 Strādāju par sabiedrisko attiecību konsultanti, esmu beigusi bakalauru politikas zinātnē un tikko pirms bēbja piedzimšanas ieguvu maģistru sabiedriskajās attiecībās. Ļoti patīk ceļot, un vienalga vai tās ir tuvas vai tālas ārzemes vai tepat pa Latviju. Ļoti daudz lasu un visu ko 😀
Sveikas! 😀
Man ir 3 mēnešu veci dvīnīši-meitiņa un dēliņš. 😀
Mācos Latvijas Kultūras koledžā par DEJU horeogrāfu (pagaidām esmu paņēmusi akadēmisko).
Mans hobijs-dejošana(esmu aizrāvusies ar līnijdejām, moderno baletu, hip-hopu, baletu un vēl visādiem dejošanas veidiem-apmācu arī citus). Ļoti patīk atrasties cilvēku uzmanības redzeslokā.
Vēl man ļoti patīk aomeklēt jaunās teātra izrādes, kino un mākslas muzejus. 😀
Es esmu topošā māmiņa...šobrīd gaidu savu pirmo bērniņu... Strādāju ar parādu piedziņu (kredītuzraudzību), paralēli darbam mācos Banku Augstskolā par finansistu. Ļoti patīk ceļot.... tādēļ šobrīd nomoka jautājums kā būs ar šo hobiju pēc bērniņa piedzimšanas. Vasarā braucu uz kalniem kopā ar draugiem, kuri ņēma līdzi pusotru gadu vecu bērniņu, viegli viņiem negāja, tādēļ satraucos vai tiešām būs jāaizmirst par "tālajiem" ceļojumiem vai jācer uz omīšu labvēlību. Kā Jums, tām, kurām jau ir bērniņi, iet ar šo hobiju?
Šeit ir tik daudz skaistās, gudras, zinošas māmiņas. Bet ,bez brīnišķīgā statusa "mamma" ,mēs katra esam sieviete ar saviem hobijiem, profesiju, darbu. Būtu interesanti uzzināt vienai par otru ko vairāk- iepazīties.
Par ko jūs sapņojat, par ko mācaties, strādājat, kādi ir jūsu hobiji?