kādi papīri jākārto

15. Aug, 09:28 smukinja86 smukinja86

Gribēju noskaidrot šādu lietu, pēcdzemdību lapa beidzas 13 septembrī, sakiet kādi papīri tālāk jākārto? Esmu darba attiecības...doma uz gadu ņemt BKA, pēc tam atgriezties darbā:)

15. Dec 2011, 14:03

vecaku pabalsts=8 Ls! bet naudina ko sanem BKA laika, ta ir berna kopsanas pabalsts!

15. Dec 2011, 14:02

susiite-ir ari jaraksta par BKA iesiegums! vismaz man bij jaraksta ar abam meitenem! vecaku pabalstu tagad izmaksa sakot no gada vecuma, tad tas tagad nebus jaraksta, bet nu dodies vien tagad uz VSAA un raksti iesniegumu! 😀 tur iedos iesniegumu gatava forma, kur tikai paraksts jauzspiez! 😀

15. Dec 2011, 13:48

darbs tev nemaksas BKA, to apmaksa VSAA!tev darba ir vnk jaiesniedz izzina, kura janorada datums no kura dodies BKA (pecdzemdibu lapas nakama diena!) un menesu skaits uz cik ilgu laiku dosies! tava gadijuma tas butu no 6.decembra uz 18 menesiem (maksimums, bet var nemt ari mazak)! so iesnigumu darba devejs patur pie sevis, bet tev sagatavo izzinu, kas janes uz VID ((ar darba deveju var sarunat, ka to var nosutit darba devejs, bet drosak tomer pasai) kad izzina ir iesnigta VID, tad dodies uz VSAA un raksti iesniegumu par to ka dodies BKA, VSAA tev visu siki smalki paskaidros, kas kur jaraksta! un tas ari viss! slikti, ka esi nogulejusi datumu, jo darba devejam tas ir pamats tevi atlaist no darba, jo neesi devusi nekadu zinu, bet tas iesnigums bij jaraksta tev 6.novembri! bet nu varbut darba vari sarunat, ka tu to iesniegumu uzraksti ar atpakal ejosu datu,mu!

15. Aug 2011, 22:04

Droši vien, ka arī VSAA jāraksta iesniegums?

15. Aug 2011, 22:03

Un man pienāksies tad vecāku pabalsts un Bērna kopšanas pabalsts?
Vai tikai bērna kopšanas pabalsts?

15. Aug 2011, 21:28

Gribēju noskaidrot šādu lietu, pēcdzemdību lapa beidzas 13 septembrī, sakiet kādi papīri tālāk jākārto? Esmu darba attiecības...doma uz gadu ņemt BKA, pēc tam atgriezties darbā😀