Kādas ir jūsu bērnu un tēvu attiecības?

Tēti ir ļoti dažādi, un es ticu, ka viņi - īpaši jaunie tēvi, šodien tiešām ir daudz labāki tēvi saviem bērniem nekā mēs piedzīvojām, kad bijām mazas.. Kādas ir attiecības starp jūsu bērniem un tēviem? Ko esat novērojušas? Kā tētis iesaistās mazā audzināšanā un aprūpē? Varbūt ir kaut kas tāds, ko dara tieši tētis kopā ar bērnu un kur mamma ir lieka? Es zinu,ka manējie piemēram ir sajūsmā par dauzīšanos! kā ir jums? Otrdien arī radio šo apspriedīsim, tāpēc dalieties pieredzē:) Un šoreiz - par pozitīvo!!

03. Dec 2009, 17:26

meitinai loti patik mīcīties pa gultu ar teti, miera nav loti labi saprotas

05. Sep 2009, 17:11

mums ir tapat kā danny, maza vienmēr pati lien pie teeta, vinjai interesē ko tetis dara un grib visu iemacīties tapat, mums tetis ir ljoti mīlsh un palīdz visos mājas darbos,,,,prieks par to, ka mums ir tik labs teetis!!! ")

04. Sep 2009, 11:43

Bērniņi ļoti priecājas, kad tētis pārnāk no darbiņa. Lielāko meitiņu pat izņem no dārziņa, lai man ar maziņo nav jābrauc. Tētim ar bērniņiem ir ļoti labas attiecības.Mūsu tētis arī ļoti mīl savus bērniņus un domāju, ka bērniņi ar mīl savu tēti.. Lielāko meitiņu pat ņem līdz, ja kaut kur tālāk brauc un viņiem vienmēr ļoti labi iet. 😀 Pats mazākais ar ļoti priecājas, kad ierauga tēti. Bija gadījums, kad dzīvojām dažas dienas laukos un vakarā pēc darbiņa vīrs piezvanīja apjautājās kā mums iet, ko darījām utt., bet tad mazulītim pieliku pie austiņas telefonu un klausījās, bet jūs neticēsiet cik viņš bija priecīgs, kad izdzirdēja tēti - rokas un kājas bija pa gaisu un smaidīja un pats savā valodiņā runāja. Saka jau, ka pa telefonu balss mainās, bet puikiņš pazina savu tēti.Pārbraucot mājā pēc dažām dienām - tētis protams bija darbiņā, bet vakarā atbraucot - mazulīts bija tik priecīgs - ieraugot smaidīja vai visu vakaru.

31. Aug 2009, 13:41

Mazā ļoti priecājas par laiku, ko var pavadīt ar teti, 'viņai tas sagādā ļoti lielu prieku! škiet, ka pat maniieraugot vina tā nepriecājas!=)

29. Aug 2009, 21:12

Kad augu pati, tad man teetis bija vistuvaakais, taapat ir arii tagad. Manaam meiteneem taapat. Vinjas dievina teeti un teetis vinjas. Muusu teetis pat njem vecaako uz darbinju sev liidzi, lai man buutu vieglaak. Jebkuraa briidii varu uz vinju paljauties, nekad nav jaauztraucas kas un kaa...Abas meitenes ir vinja mazaas princesiites un vinjsh vinju karalis.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 24. Aug 2009, 10:07

Tēti ir ļoti dažādi, un es ticu, ka viņi - īpaši jaunie tēvi, šodien tiešām ir daudz labāki tēvi saviem bērniem nekā mēs piedzīvojām, kad bijām mazas..

Kādas ir attiecības starp jūsu bērniem un tēviem?

Ko esat novērojušas? Kā tētis iesaistās mazā audzināšanā un aprūpē?

Varbūt ir kaut kas tāds, ko dara tieši tētis kopā ar bērnu un kur mamma ir lieka? Es zinu,ka manējie piemēram ir sajūsmā par dauzīšanos!

kā ir jums?

Otrdien arī radio šo apspriedīsim, tāpēc dalieties pieredzē😀 Un šoreiz - par pozitīvo!!

04. Apr 2006, 10:06

Rēzeknes dome arī atbildēja, ka tas attiecas tikai uz Rīgu.

04. Apr 2006, 08:40

Smiltenes domē man atbildēja, ka man nav jāpārreģistrē, tas attiecoties tikai uz Rigu.

03. Apr 2006, 14:12

Zvanīju uz numuriņu 7026840, jautāju par pārreģistrāciju Rīgas rajonu bērnudārzos, man atbildēja, ka viņi atbild tikai par Rīgas bērnudārziem. Atkal paliku neziņā.

03. Apr 2006, 13:39

Vai pārreģistrācija ir jāveic tikai Rīgas bērnudārzos?
Vai arī citos Latvijas rajonos tas ir jādara?