kāda ir Jūsu IDEALA atpūta ?

20. Oct, 03:09

Ka jums visvairak patik atpusties no visa? Pabut vienai,ar draugiem utt? :)

21. Oct 2011, 06:11

Sapņoju par aizbraukšanu uz kādu exotiskāku vietu (līdz bērniņa piedzimšanas daudz ceļoju) Lai ceļotu kopā ar mazo, jāpagaida nu vēl kādi 2 g, tā kā atliek vien man sapņot...😀

princesemince princesemince 20. Oct 2011, 15:52

man prieks, ka ir tik daudz māmiņu, kam bērnu tēviem tik daudz laika un vēlēšanās, ka mammas tik bieži tiek uz aktīvo vai pasīvo atpūtu palaistas. varbūt tādēļ, ka man tā nav bijis, vairāk nododos vienkārši miera baudīšanai, kad nu tas iespējams un vajadzīgs. bet varbūt tas ir vecums, ja būtu kļuvusi par mammu 10 gadus atpakaļ, vairāk gribētu kaut kur iet sabiedrībā nekā atpūsties no tās 😀

20. Oct 2011, 15:37

Man arii sabiedriibu vairak prasa,centra patuset utt 😀

20. Oct 2011, 15:28

nu ja saprotu,bet man atkal patik kad atnak draudzene,mes abas divas skatamies filmu un vnk neko nedaram 😀

princesemince princesemince 20. Oct 2011, 15:27

man arī patīk satikties ar draudzenēm, bet, atzīšu, tas atkal nav process, kuru uzskatu par "atpūtu". tas prasa plānošanu, tas prasa sagatavošanos, tas prasa uzmanību - tās lietas, ko es tieši nevēlos darīt atpūtas laikā. protams, pēc tikšanās reizēm jūtos iedvesmota, bet tas ir savādāk.

20. Oct 2011, 15:24

Jums daudzam patik vienam,bet man kka otradak,man ir 2 labakas draudznes un mes kopa parsvara 😀

20. Oct 2011, 15:18

man liekas vislabaka sajuta ir tad kad atpuuties,varties pa gultu,skaties filmu utt un zini ka vismaz turpmakasa 2 stundas tev nebus nekas jadara 😃

princesemince princesemince 20. Oct 2011, 15:16

nē, es nenodarbojos 😃 es vienkārši ļoti bieži esmu dzirdējusi no citām mammām, ka vislieliskākā atpūta esot, kad var nodoties kaut kādiem rokdarbiem, resp., vaļaspriekiem. bet man patīk vienkārši būt klusumā un atpūsties no jebkādas kustības telpā, vispār nekoncentrējot uzmanību ne uz ko.

20. Oct 2011, 15:14

pilniba tev piekriitu 😀 tu ar rokdarbiem nodarbojies?

princesemince princesemince 20. Oct 2011, 15:12

pirmkārt, pabūt vienai, kad nekas nav jādara, bet ne ar apziņu "kā es tagad varēšu nodoties rokdarbiem!".
otrkārt, pabūt kopā ar vīru kaut kur ārpus ierastās vides.

20. Oct 2011, 15:12

man tiesi otradak,iedodam mazino vecaakiem un tad kopa atpusamies ar draugiem 😀

20. Oct 2011, 15:10

Pabūt vienai!

20. Oct 2011, 15:09

Ka jums visvairak patik atpusties no visa? Pabut vienai,ar draugiem utt? 😀