Kā mazināt strijas pēc bērniņa piedzimšanas.

18. Oct, 10:39 maijuciitis maijuciitis

Pirms nepilna mēneša piedzima bērniņš un uz vēdera man ir strijas un arī uz augšstilbiem... Bērniņš dzima ar ķeizaru tāpēc uz vēdera vēl āda nav savilkusies un arī nevaru vingrot un vederu diži "darbināt", jo viss vēl ap šuvi ļoti jūtīgs... Kā mazināt strijas - vingrojumi, procedūras, krēmi utml?!? Un kad sākt? Varbūt kāda var padalīties pieredzē, paldies!

maijuciitis maijuciitis 29. Nov 2011, 19:22

āda man varteikt ir savilkusies (dzemdības bija pirms 9.5 ned., bet vēders bija ļoooti milzīgs) bet strijas ir ☹ Lietoju speciālo madara eļļu, nu jā āda paliek tvirtāka, bet strijas tas nemazina, tur vajag laiku!!!

31. Oct 2011, 09:13

Līdz 15. novembrim Baldones dūņu anticelulīta gēla (kas labi darbojas pret strijām, operāciju rētām un nelīdzenumiem uz ķermeņa) cena 6.99 Ls pēc tam būs dārgāk...

25. Oct 2011, 20:23

Mīļās dāmas,

IR KONSTATĒTA KĻŪDA

Anticelulīta gēla cena ir 6,99 Ls ( līdz 15.novembrim būs šāda cena un pēc tam tā palielināsies jo cenas tiks pielīdzinātas Latvijas un Eiropas tirgum vienādi)

Ļoti ļoti ļoti atvainojos par neprecīzu informāciju un savu paviršību. ☹

labinja, cena tiešām ir tāda par cik jūs iegādājāties, bet internetveikals kurā to iegādājāties nedrīkst pārdot šo produkciju, jo līgums reāli bija lauzts. Vadība šo situāciju risina, lai neatkārtotos kas līdzīgs.

24. Oct 2011, 20:58

labinja paldies par informāciju, acīmredzit iepriekšējie mazumtirgotāji ar kuriem jau ir lauzti līgumi, noliktavā palikušo preci iztirgo, bet šobrīd cenu politika ir pilnīgi mainījusies un nekādos veikalos šī prece atrasties nevar. Šī juridiskā persona tiks nekavējoties pārbaudīta.

22. Oct 2011, 19:04

Unikāli jaunumi, kas arī komplektā labi der cīņai ar strijām un dažādiem ķermeņa nelīdzenumiem !

http://bdklaboratory.lv/index.php/jaunumi.html

cenas jautāt privāti 😀

22. Oct 2011, 12:10

un šeit arī var 😀

www.omi-bdk.com

www.eliercosmetics.lv

22. Oct 2011, 10:00

Šodien un rītdien vēl ir iespēja iegādāties sadarbības komplektu pa 25 ls (parasti maksā 50 ls)

- Atjaunojoša un atsvaidzinoša sejas maska (Unikāls šī mēneša jaunums, tikko iznācis produkts)
- Anticelulīta gēls

+ tam visam iegūstiet privilēģijas turpmāk iegādāties produktus ar 28% atlaidi (bez kaut kādiem obligātajiem nosacījumiem vai limitiem)

Ja ir interese kur un kā var piereģistrēties un iegūt 3 zaķus ar 1 šāvienu jautājiet privāti

21. Oct 2011, 09:21

😀

20. Oct 2011, 23:27

yorri var jau tagad droši smērēt lai palīdzētu ādai nostiprināties un izlīdzināties, bet var arī pēc dzemdībām 😀

20. Oct 2011, 22:44

Jaunums!

no 20.10.-23.10. Iespēja iegādāties sadarbības partnera komplektu pa 25 Ls (parasti ir 50 Ls) kurā ietilpst

- Atjaunojoša un atsvaidzinoša sejas maska (Unikāls šī mēneša jaunums, tikko iznācis produkts)
- Anticelulīta gēls

+ tam visam iegūstiet privilēģijas turpmāk iegādāties produktus ar 28% atlaidi (bez kaut kādiem obligātajiem nosacījumiem vai limitiem)

Ja ir interese kur un kā var piereģistrēties un iegūt 3 zaķus ar 1 šāvienu jautājiet privāti 😀

18. Oct 2011, 23:41

Maijuciti, man tas pats, kas Tev, es ari pec keizara.Ta ka veders grutniecibas laika bija loti liels, tad striju ari ir daudz. Pirms paris dienam iegadajos Madaras ellu pret stijam, kas darbojas ari ka vedera savelkoss lidzeklis. Ipasi piemerots grutniecibas laika ka ari pec tam. Esmu lietojusi tikai 4 reizes, ada ir jutami maigaka palikusi. Ella maksa 14 ls.

18. Oct 2011, 23:27

aaa un te iespējamas arī atlaidītes, tāpēc būtiski ja sarunājam Jums ērtāku laiku 😀
manuprāt individuālajai pieejai ir nozīme, nevis tikai plika produkta iegāde 😀

18. Oct 2011, 23:25

es pati 3 nedēļu lietoju, jo nesen atklāju un jau rezultāts sāk parādīties, bet nu pat puse vēl nav, tā kā mēnesim noteikti (intensīvi 2 x dienā smērējot) aaa un atkarīgs cik liels laukums jāsmērē... Es domāju 1-2 mēneši kā min. vajadzētu pietik. Un jau būs rezultāts un tad redzēs vai vēl vajag vai nē..

Ja esat no Rīgas tad var iegādāties Blaumaņa ielā 38/40 (tuvāk Čaka ielas krustojumam), būtu vēlams sarunāt laiku kad gribat doties, jo tas es sarunātu cilvēku, kas Jums ne tikai pārdos bet pastāstīs lietošanas nianses un citus būtiskus faktus. rakstiet privāti vai uz e-pastu i.strazdina@inbox.lv

18. Oct 2011, 23:14

Tāpēc, ka pēdējo 3 gadu laikā tika atklātas pārsteidzošs sastāvs šīm dūņām (kas tika pētīts vairāk kā 10 gadus ar dažādu pasaules zinātnieku klātbūtni) un lai šīs dziednieciskās vērtības ievietotu kosmētikā nav iespējams to saturēt kopā ar kādām citām ķimiskām vielām kā ir vairumā kosmētiku, jo šis dzīvais organisms savādāk ies bojā.

Tāpēc ir atrasts veids kā to savienot kopā un padarīt mums lietojamu, bet termiņš ir īss, līdz ar to veikali nav ieinteresēti turēt preci kura var sabojāties. Tas ir labi no tāda viedokļa ka liecina par produkta 98% tīrību un dabīgumu 😀 bet mazumtirgotājiem tas neinteresē, viņiem galvenais ka prece plauktā un pēc iespējas garāku termiņu ☹

Precīti var iegādāties kompānijas pārstāvniecībās (kas nav veikali), bet pilda konsultatīvo funkciju respektīvi klientam tiek izstāstīts viss no A-Z par produktu un to lietošanu (ko veikalā neviens laiku tam netērēs, ka plauktā stāvs 20 citu kompāniju produkti)

18. Oct 2011, 22:54

Unikāls līdzeklis ko es šobrīd lietoju jo tikai nesen atklāju ir Baldones dūņu produkts Anticelulīta gēls! Var lietot arī strijām un tik tiešām tās pazūd :O kas man bija pārsteigums jo pirms tam visādi citādi krēmi tika lietoti un nekā ☹ Šim gēlam ir unikāla īpašība izlīdzināt ķermeņa formu, tas nozīmē celulīts pazūd, strijas pazūd un vēl noregulē ķermeņa formu un droši var likt uz vēdera jo āda perfekti savilksies vietā 😀

Te būs krēma apraksts

BDK Laboratory anticelulīta gēls izgatavots, izmantojot augsti organisko dūņu ekstraktu. Regulāri lietojot pretcelulīta gēlu, acīmredzami un strauji samazinās zemādas taukaudu slānis un izzūd “apelsīna miziņas” efekts uz ādas.

Anticelulīta gēla sastāvā ir vielas, kas stimulē audu drenāžas funkciju, samazina ādas un zemādas audu ūdens un sāļu daudzumu. Pretcelulīta gēla lietošana pazemina ūdens barjeras slieksni audos un liekais ūdens nokļūst ādas virspusē, kur to sasaista un izvada gēla struktūras.

Anticelulīta gēls stimulē jaunu kapilāru veidošanos un mikrocirkulāciju zemādas slānī, kā arī mazina tūsku, veicina audu piesātināšanu ar skābekli un uzlabo vielmaiņas procesus.

Lietošana:
2 reizes dienā intensīvi iemasējiet gēlu problēmu skartajās vietās. Ļaujiet absorbēties. Acīmredzams efekts pēc regulāras 1 mēneša lietošanas.

Tilpums - 100 ml
Cena ap 10 Ls

Kur iegādāties jautāt privāti, jo veikalos šo produkciju vairs iegādāties nevarēs...

maijuciitis maijuciitis 18. Oct 2011, 22:39

Pirms nepilna mēneša piedzima bērniņš un uz vēdera man ir strijas un arī uz augšstilbiem... Bērniņš dzima ar ķeizaru tāpēc uz vēdera vēl āda nav savilkusies un arī nevaru vingrot un vederu diži "darbināt", jo viss vēl ap šuvi ļoti jūtīgs...
Kā mazināt strijas - vingrojumi, procedūras, krēmi utml?!? Un kad sākt? Varbūt kāda var padalīties pieredzē, paldies!