Kā dabūt ārā puņķi?

15. Sep, 08:36 DaceT DaceT

Bebim tāda lieta ka k-kur dziļi deguntiņā ir riktīgs puņķis, kā nakts klāt tā viņam tur viss sāk šņākt un krākt, bet redzēt to briesmekli nevar. Un arī ar to puņķu atsūcēju nevar viņu dabūt laukā, mēģināju pati izsūkt arī nekā...Varbūt jāved pie ārsta lai tas domā ko darīt, es nevaru skatīties kā mazais mokās;( Tās nav iesnas, tik tas briesmieklis ārā jadabū.

17. Sep 2011, 10:47

iesnas obligati jasuc ara, mes pieaugusie tak ari snaucam degunu, savadak nedrikst! manai mazajai meitinai iesnas piemetas 3 nedelu vecuma, ari dikti raudaja, kad sucu vinas ara! nu pagaja 10 dienas kamer iztirijam kartigi! es nepilinaju nekadus pilienus, jo tas juras udens ko iesaka tik maziem, nav labaks pasas pienu! tas 5 piles tak atradisies tev ko mazulim iepilinat! mana draudzene prasija pieninju man, kad mazais bij slims, jo pati vairs sen nebaroja un juras udens nepalidzej! ar pieninju vala atgaja un ari pa nedelu tikai cauri!
nu ja, un obligati pacelt to gultinu augstak, jo tad pa gulesanas laiku iesnas nesakrajas deguna dobumos un aizdegunes!

princesemince princesemince 17. Sep 2011, 09:49

dadaa, tad piedāvā biežāk zīst krūti - varbūt sanāks 2x par 24h 😉
lielākoties jau tā notiek - ja kāds mazais iet b/d, tad vēl mazāks slimo līdzi. skolas bērniem vīrusi atkal savādāki, tie zīdaiņiem var tā nelipt.
it kā šos - http://www.zalesinfo.lv/?urls=modules/info_category?name=290&type=2 - var dot no dzimšanas, bet pirms OBLIGĀTI jākonsultējas ar pediatru.

DaceT DaceT 17. Sep 2011, 08:20

Ārprāts...Tā jau laikam man te tagad būs jo mājā jau ir vēl divi bērni viens skolas vecuma, otrs bērnudārzā sāks iet...Tie slimos un mans bebis līdz ar to...

Tādiem bebīšiem nav kādi vitamīni kurus varētu dot? Ar krūti man sanāk barot tikai reizi 24 stundās kad piens sakrājas un viss, tātad tie vitamīni atkrīt...

princesemince princesemince 17. Sep 2011, 08:11

tādas tās iesnas ir☹ 7-14 dienu laikā pāriet atkarībā, vai pievienojas klepus. klepus mēdz pievienoties, jo to sekrētu sanāk elpojot sarīties, pēc tam tam visam ir jāiztīrās.

DaceT DaceT 17. Sep 2011, 08:03

Pēc vakardienas atūkšanas mazajam sākuši tecēt puņķi, parādījušās reālas iesnas😥 Bērniņš galīgi samocījies un es vēl ar savu puņķu atsūcamo katru mīļu brīdi uzbāžos.

Māmiņas kāda jums pieredze ar iesnām? Cik ilgā laikā tikāt no tām vaļā? Kā vēl bez atsūkšanas un deguna pilienu lietošanas mazulim var atvieglot šīs mocības?

Labi ka viņš man vismaz šķidrumu dzer un ēd...k-gan tagad palicis galīgi miegains. Kā aizmieg tā tie puņķi sāk rūcēties un mazais niķīgs uzreiz mostas augšā.

16. Sep 2011, 15:52

ielej bebucim savu pieninju deguna, tas tiesam loti palidz! lai kadu minuti tas piens tur pastav un tad atsuc, lai pa jaunam nepiekalst! ta raudasana drizak ir no nepatikas nejau no sapem! labak lai vins druscit paraud, nevis lai mokas smokot! gan vinam bus pec tam vieglak, gan tev! turaties! 😀

DaceT DaceT 16. Sep 2011, 14:37

Iesnas tās nav, it kā pēc dzemdībām mazulim neesot kārtīgi iztīrīts deguntiņš un tie nesmukumi tur palikuši plus vēl pieniņš sarauts...tā sakrājies riktīgi. Diezgan traki.

DaceT DaceT 16. Sep 2011, 14:23

Izstaigājām dakterus, neviens neko laukā neņēma, tikai izstastīja kā pareizi atsūkt. Tad nu nopirkām to Rinomer atsūcēju un ak dieniņās kas tur nāk laukā - tur ir nevis puņķis bet pilnīgs vājprāts😥 Acīmredzot sakrājies aizdegunē un tas nedeva mazajam mieru, visu jau vēl laukā nedabujām bet tagad vismaz esam uz pareizā ceļa😀 Un lika pilināt Vibrocil pilieniņus pēc atsūkšanas.

Mazais jau nu tik drausmīgi raud kad sūcu laukā tos puņķus...Tik žēl viņu ir tā mocīt😥 Vislaik gribas viņu mīļot un žēlot...

16. Sep 2011, 12:52

ja maza nevar nakti paelpot un ja tas briesmeklis tur vel ir, tad pacel gultinu kadus cm 15 augstak, bet tiesi gultinu nevis spilvenu, lai butu slipums! un pareizak butu aizvest vinu pie pediatra vai gimenes arsta, lai tas iznem! ar tiem iesnu pumpisies kko cietu un piekaltusu ara nedabut!

DaceT DaceT 15. Sep 2011, 09:05

Paldies meitenes 😀

DaceT DaceT 15. Sep 2011, 08:53

Ui ko tik jau neesmu darījusi, esmu gan skalojusi, gan kutinājusi lai izšķauda bet nekā. Viņš tur k-kur ir un viss😥

susiite tas varētu līdzēt, tik cerams ka kādā no Saldus aptiekām tāds būs. Paldies😀

princesemince princesemince 15. Sep 2011, 08:45

Rinomērs, bet bērnam noteikti nepatiks.

DaceT DaceT 15. Sep 2011, 08:40

Nuk...bet vinš ir tāds ka nu pieliec tik pie deguna, ar tādu jau var tikai tos puņķīšus laukā dabūt kas ir tuvu. Ar auss tīrāmo tam netikt klāt viņš tur galīgi dziļi ir pat redzēt nevar...

DaceT DaceT 15. Sep 2011, 08:36

Bebim tāda lieta ka k-kur dziļi deguntiņā ir riktīgs puņķis, kā nakts klāt tā viņam tur viss sāk šņākt un krākt, bet redzēt to briesmekli nevar. Un arī ar to puņķu atsūcēju nevar viņu dabūt laukā, mēģināju pati izsūkt arī nekā...Varbūt jāved pie ārsta lai tas domā ko darīt, es nevaru skatīties kā mazais mokās😥 Tās nav iesnas, tik tas briesmieklis ārā jadabū.