zinu, zinu, ka sadas temas te ir LOTI daudz, bet sev vajadzigo neatradu! vai kada mamma varetu man paskaidrot vai ieteikt kadu izmeru man meitai pirkt ziemas zabakus, ja tagad vina nesa 23.izm. zandelites pa darzinu, bet rudens zabacini bij 24.izm., bet ar vilnas zekiti vini tagad tadi paknapi! ta ka pie mums jau ir sniedzins, tad vajadzetu steigsus nomainit apavinus, bet tiesam nesaprotu kadus pirkt! :(
tur jau ta lieta, ka man nav ne mazakas nojausmas cik vinai varetu but uz martu, jo 23. izm. vina jau nesa5 menesus un vel loti labi der!
internetā taču ir konkrēto zābaku izmēru tabulas, kur pēdas garums cm. izmēri savai, cik ir pēdas garums, kad stāv uz pilnu pēdu, apmēram pafilosofē, cik cm varētu būt uz marta beigām/aprīļa sākumu, ņemot vērā iepriekšējo augšanu, tad nu būs skaidrāks par izmēru 😀
jā, ar zābakiem tā ir, jo, ja sandales parasti sanāk pirkt ik pa 2 mēnešiem, tad tagad jānopērk apavi uz vismaz 4 mēnešiem 😀
manam, kā reizi, bija Kuoma pagājušā gadā, šogad nopirku atkal. 1x nosala kāja, kad pie -18 nosēdēja 40min ragavās, pārējās reizes mierīgi ar zeķubiksēm kāja nepārsala. jā, reizēm bija vēsa, nevis karsta, bet nekad nebija nosalusi.
princesemince-bet nu jau nav septembris un vina tas zandelites nesa jau no julija un kaja nemaz nav paaugusies!
nu, jā, manam gan bija ziemas zābaki, kam vilnas zeķi nevajag. ja ir tādi zābaki, kuros vilnas zeķi jāievelk, tas jau vēl kādu papildus pusizmēru "dod" klāt.
es ari sliecos uz 25.izm., bet taisos oirkt kuoma vai ecco zabacinus un tiem ta ka zeki nevajadzetu!
ar to piemerisani ir ta, ka man mamma riga pirks, jo te kur dzivoju, labi zabaki nav noperkami! vai ari sutisu caur i-netu un tad ari nav iespejas piemerit! ☹
ai nu kas vareja zinat, ka tads nieks ka zabaki var sagadat tik daudz jautajumu...?! ☹
kad man puika septembrī nēsāja 23.izmēra sandales, ziemas zābakus nopirku 25.izmēru, līdz marta beigām pēda pieauga tiktāl.
zinu, zinu, ka sadas temas te ir LOTI daudz, bet sev vajadzigo neatradu! vai kada mamma varetu man paskaidrot vai ieteikt kadu izmeru man meitai pirkt ziemas zabakus, ja tagad vina nesa 23.izm. zandelites pa darzinu, bet rudens zabacini bij 24.izm., bet ar vilnas zekiti vini tagad tadi paknapi!
ta ka pie mums jau ir sniedzins, tad vajadzetu steigsus nomainit apavinus, bet tiesam nesaprotu kadus pirkt! ☹