interese?

20. Sep, 12:55

Ka ir Jūsu ģimenēs. Vai tiek cvērtēts kurš ir gudrāks,un kurš muļķis(atvainojos) Kā gajis mācības,utt.? Man draudzene skolā nebija pati gudrākā,taču ari ne dumjākā,vinja satika savu tagadejo viru,diezgan gudrs,zinošs,un nu vinjs to "bāž"vinai acis. Uzdod jautajumus par vesturi,atprasa reizrekinu,kko muld angliski,atklati sakot grib pieradit ka ir gudraks un "lielāks"par vinju... Kādēl tā.?Ko draudzenei darit.? stulbi sanak,bet vai vinai jasak atkartot vss viela lai izceltos vinja acis.?

20. Sep 2011, 13:49

finese-- kategoriski nepiekritu, ka 23 gados nav virietis.
manam viram ir 22 gadi un es neteiktu, ka vins nav virietis! vins uztur gimeni, doma par to, lai mums butu labi un visadi aprupe mus! es sanemu nelielu maminalgu par kuru tiek nosegti krediti un biki no komunalajiem maksajumiem, bet parejais ir vina darbs! un ka virietis vins ir nobriedis...!

20. Sep 2011, 13:16

beidz cepties, Tavaj draudzenej pashaj nosakuma jasaprot ka tadu situaciju nedrikst pieljaut. tomer ir arii jabuut pashcienjaj.

20. Sep 2011, 13:13

bet vai tad civeks bez n-tam izglitibam ir zeme metams? vai vinjs ir janoniecina.?

20. Sep 2011, 13:09

ir jabuut cienjaj savaa strpaa... tas ir visu attiecibu pamats...

20. Sep 2011, 13:07

viniem ir kopigs bernins. Starp[citu agrak ta nebija,draudzene saka ka tas manams pedeja laika.. Vinagibeja macities skaistumkopsanas joma.par frizieri,bet viram tas liekas mulkigi,ka vina nemaces but pietiekami laba,itin visas jomas vinu noniecina,.
Tam virietim ir 23 gadi.

20. Sep 2011, 13:03

bernudarzs....

princesemince princesemince 20. Sep 2011, 12:57

kāpēc viņi ir precējušies?

20. Sep 2011, 12:55

Ka ir Jūsu ģimenēs. Vai tiek cvērtēts kurš ir gudrāks,un kurš muļķis(atvainojos)
Kā gajis mācības,utt.?
Man draudzene skolā nebija pati gudrākā,taču ari ne dumjākā,vinja satika savu tagadejo viru,diezgan gudrs,zinošs,un nu vinjs to "bāž"vinai acis. Uzdod jautajumus par vesturi,atprasa reizrekinu,kko muld angliski,atklati sakot grib pieradit ka ir gudraks un "lielāks"par vinju...

Kādēl tā.?Ko draudzenei darit.? stulbi sanak,bet vai vinai jasak atkartot vss viela lai izceltos vinja acis.?