Infekcija.

08. Jul, 09:17 DaceT DaceT

Vai kādai ir sanācis pēc dzemdībām ārstēt infekciju? Un kādas ir pazīmes - sāpes, temp??? Man ir stipri paaugstināta ķermeņa temp un nekā nevar nosist. Ja šodien netikšu pie ginekologa droši vien jābrauc uz slimnīcu. Bet jebkurā gadījuma gribas zināt kas un kā:)

DaceT DaceT 08. Jul 2011, 16:34

Izstaigāju pie dakteres, ir piena sastrēgums jādzer antibiotikas un LIVEO...barot drīkstos savādāku domu nemaz pieļaut nevarot un zāles kuras man izraxtīja it kā mazo neietekmējot.

princesemince princesemince 08. Jul 2011, 09:57

zīdainim caureja izskatās tā, ka pamperis ir kā piečurāts, bet virsējā slānītī tādas gļotiņas vai biezumiņi. ar krūti barotam bērnam vēdera izeja, kamēr nepiebaro, nemēdz būt ļoti biezas konsistences. par slimību var konstatēt, aiznesot pamperi uz pārbaudi laboratorijā.

nu, jā, par krūtīm laikam vairāk spečuks būs ginekologs nekā ģimenes ārsts. vispār jau akūtā stāvoklī Tev ir tiesības uz ģimenes ārsta mājas vizīti, it sevišķi, ja mājās ir zīdainis, kādēļ Tu nemaz nevari tā izskraidīt pie ārsta uz pieņemšanu. protams, tas laikam maksā nedaudz vairāk kā 1 latu, kas ir pacienta nodeva.

DaceT DaceT 08. Jul 2011, 09:41

Iešu pie ginekologa jo lai tiktu pie manas dakteres mēnesi rindā jāstāv😤

DaceT DaceT 08. Jul 2011, 09:26

Un mazajam ir caureja, man aizdomas ka no mana piena. Devām magniju, bet pārtraucām tāpēc tas laikam nevarētu būt pie vainas. Pediatrs saka ka ja mazais labi ēd un tā kaka nav bieži tad viss kārtībā. Nu vispār traki. Piens dēļ tās trakās temp nevarētu būt skābs?

DaceT DaceT 08. Jul 2011, 09:24

Es wnk nesaprotu kas par lietu, pirmo reizi kad pacēlās sāpēja kreisā krūts bet tur es tiku galā un temperatūra pazuda(bet manuprat tas nebija piena sastrēgums) tagad tieši tāda sāpe ir labajā krūtī, bet tikai tad kad aiztiek. Tāpēc gribas pārbaudīties, lai nesanāk k-kādi podi. Varbūt pie vainas krūtis.

princesemince princesemince 08. Jul 2011, 09:19

ja Tu domā neiztīrījušos placentu un no tā radušos infekciju, tad tā parasti ir uzreiz pēc dzemdībām, nedēļas laikā.

ja Tu domā - infekcijas slimību, kura iegūta vienkārši sadzīvisko kontaktu ceļā, tad ar šādu lietu noteikti vajadzētu vērsties pie ģimenes ārsta, veikt asinsanalīzes, lai konstatētu saslimšanas cēloni un nozīmētu pareizu ārstēšanu.

DaceT DaceT 08. Jul 2011, 09:17

Vai kādai ir sanācis pēc dzemdībām ārstēt infekciju? Un kādas ir pazīmes - sāpes, temp??? Man ir stipri paaugstināta ķermeņa temp un nekā nevar nosist. Ja šodien netikšu pie ginekologa droši vien jābrauc uz slimnīcu. Bet jebkurā gadījuma gribas zināt kas un kā😀