Histerija nakti...

22. Jan, 11:16 vikkuks vikkuks

Varbut kads var palidzet ar padomu.... Nu jau vairakas naktis mazulis pa miegam raud, nevaram nomierinat.Actinas ciet,bet raud... raud lidz asaram... Pupucis, pudelite nelidz.Vai tas varetu but izskaidrojas ar zobinu naksanu? Nak 3 augsejie zobini. Pirms tam ta mums nebija.

23. Feb 2010, 22:31

mums tā ir bijis tikai 2-3 reizes, puikam 6 mēneši. ātri nomierinājās pēc pašūpošanas un apmīļošanas. tās bija saistīts ar zobiņu nākšanu, un pa traku izdaudzījies vakara gaitā arī bija.

23. Feb 2010, 18:26

Mums ir astoņi mēneši un arī gadās histēriska raudāšana citreiz vakarā un naktī. Bet tas nav bieži. Mums nāk augšā četri zobi. Vēl gāzītes citreiz staigā un no tā bērniņš var stipri raudāt.
Jo citreiz gadās apēst ko jaunu un tad esmu ievērojusi, ka vēderiņš sāp ( gāzes). Līdz ar to, ja kaut ko jaunu uzsākam ēst, tad dodu to pusdienās, lai uz nakti nesanāk vēdergraizes.

vikkuks vikkuks 09. Feb 2010, 21:16

pie neirologa mums neviens nosūtījumu nedos ☹. Vasarā, kad paši- pie privātā bijām ( bērnam bija 2 mēn) neirologs teica, ka puika esot jūtīgs ...

vikkuks vikkuks 22. Jan 2010, 11:16

Varbut kads var palidzet ar padomu....
Nu jau vairakas naktis mazulis pa miegam raud, nevaram nomierinat.Actinas ciet,bet raud... raud lidz asaram... Pupucis, pudelite nelidz.Vai tas varetu but izskaidrojas ar zobinu naksanu? Nak 3 augsejie zobini. Pirms tam ta mums nebija.