Sveikas, visas toposas maminas! Vai varat padalities, kadas ir jums grutniecibas pazimes 12 nedelas? Man briziem skiet, ka stavoklii neesmu,jo visas pazimes pazudusas,bet brizam viss ir komplektaa- skebina, reibst galva, krutis knudina, naktiis vairs nevaru pagulet un uz WC jaskrien ar 1-2h precizitati :D
hmm... jau visas gandrīz 8 ned griežas galva. un kādas 6ned jau šķebina. vakarā ir tāds nogurums kā būtu kādu maratonu noskrējusi un gulēt aizieju jau pat pirms 8iem vakarā! šodien vispār nekāda - ne cepta, ne vārīta 😃 esmu lasījusi, ka kādā brīdī pazudīs tas nogurums un sliktumi 😃
Man sāpīgas krūtis jau otrajā nedēļā pēc pēdējām MR...
Man bij sāpīgas krūtis, nedod dievs krūšturim bija mežģīnes, WC jā pa nakti skraidīju pa 6-7 reizēm vēl es sajutu visas smaržas vai smakas jau pa kilometru un ja kāds gaļu cepa bija īpaši riebīga sajūta😃 Un kas vēl tad kad pēc garfika vajadzēja būt MR tad sāpēja mugura un šausmīgi dedzināja kuņģi.
Bet man jau liekas ka tās grūtniecības pazīmes katram ir individuālas, kādai ir, kādai nav😀
Starpcitu ,es sakuma ari neiedomajos par to ka esmu stavokli,jo biju ienemusi prata, ka vienmer ir jabut sliktai dusai 😃
Jā, sēžot un sarakstoties ar jums atkal sākas šķebināšana 😃
Man sakuma vispar nebija nekadu pazimju,kas liecinatu ka esmu stavokli.
Tikai tas,ka nebija MR, bet es biju parliecinata, ka MR pazudusas,jo bija eksameni,lieli satraukumi un tados gadijumos ari medz nebut. Ieedomajos uztaisit testu-uztaisiju - pozitivs 😀
Varbut tikai ap kadu 20 nedelu saka sapet krutis. un tas ari bija visas manas pazimes. 😃
Sveikas, visas toposas maminas!
Vai varat padalities, kadas ir jums grutniecibas pazimes 12 nedelas? Man briziem skiet, ka stavoklii neesmu,jo visas pazimes pazudusas,bet brizam viss ir komplektaa- skebina, reibst galva, krutis knudina, naktiis vairs nevaru pagulet un uz WC jaskrien ar 1-2h precizitati 😃