Gadījās nelaime:(

23. Oct, 02:23 DaceT DaceT

Mums sanāca gana liela neražiņa, mazais sēdēja autokrēsliņā un bija tik viens moments ka vēders bij gaisā un beņķis apmetās otrādies, mazo paspēju saķert pirms viņš sabučojās ar grīdu bet pierē puns tika tik un tā. Tagad katram gadījumam mēģināju samērīt temp. vienā padusītē rādījās 36.9 otru viņš man mērīt neļāvās, staipījās, bet parādījās 37.4...Esmu gana sastresojusies, bērnu daktere saka ka tā nav temp. lai gaidot kad viņš aiziešot gulēt un tad mērot...Kādai kas tāds ir gadījies un kā jūs rīkojāties. P.S. Mazais jūtas labi, smaida spēlējad ēd dzer...bet uztraukums tik un tā ir. mums 5 mēn.

23. Oct 2011, 21:51

es arī izbijusi saldeniece, bet man jau liekas, ka taisītu rentgenu arī brīvdienā, bet tas ka viņiem bail tik maziņam, tas gan varētu būt!
un jā- netaisa no gada vecuma, mums arī bija uz mēnešiem 4iem!

23. Oct 2011, 18:53

tamia, man kad maza izripoja no sedeklisa daktere teica, ka no gada vecuma taisa, bet mes neesam riga, bet madonas puse un te varbut nemak tik mazinam taisit vai ari aprikojums nav tads, nu nezinu, bet mums ta teica!

DaceT DaceT 23. Oct 2011, 18:37

Mēs jau Saldū dzīvojam un mūsu "izcilajā" slimnīcā rentgenu taisa tikai pa darba dienān un tad vēl jautājums vai šeit vispār kāds māk tik mazam bērniņam uztaisīt to rentgenu...Savu bērnu dakteri nemaz nevarēju sazvanīt, neceļ, zvanīju citai. Vispār iekšā sēž tāds niknums un satraukums. Esot jāgaida līdz rītam un jāskatās kā būs, bet pie dakteres vedīšu tik un tā un uz rentgenu ar uzprasīšos. Vēl ieteica pārbaudīt ka acu zīlītes reaģē uz gaismu, viss it kā normāli ar to ir. Mazais gan nu jau no plkst trijiem man guļ...Miegā novēroju to ka viņš raustās kad rij siekalas. Arī dakterīte teica ka tā ir sakrtitība...Nu ja pa nakti celsies temp tad saukšu ātros, man tas ir pirmais bērniņš un es šausmīgi baidos ka var kas nelāgs gadīties. Mums gan tas nav pirmais puns, ir jau gadījies spēlējoties pa grīdu sabadīties ar kādu cietāku mantu vai tai pašā gultiņā ar redelēm...Šoreiz tik tas kritiens kas rada lielāku stresu un domas ka esmu šaušelīga mamma...

DaceT DaceT 23. Oct 2011, 18:06

viņam 5 mēn, zilums ir taisni punam pa vidu. Labi ka vēl ka zemē nenogāzās ka paspēju noķert .Stress jau nepajokam bija, noraudāties ar paspēju.

23. Oct 2011, 17:53

cik tev mazinais vecs?? rentgenu taisa no gada vecuma, jo tas ir specigs apstarojums! mums ari vienreiz maza bij izvelusien no sedeklisa, steiga nepiespradzejam un strauji bremzejot sedeklitis apgazas, bet ne jau ar galvinu uz leju! mums vina izripoja ara un nesasitas! problemu nav nekadu! mazajiem tie zilumi rodas no neka, man vismaz rodas tads iespaids, jo meitinai ir 4 menesi, bet uz kajinam visu laiku uzrodas mazini zilumini!

DaceT DaceT 23. Oct 2011, 17:18

Tagad pamanīju ka mutītē augšā ir dažas dīvaina paskata pumpiņas...

DaceT DaceT 23. Oct 2011, 17:06

Zvanījām vēl vienais, pazīstamai dakterītei, viņa teica la nemetot kreņķi, ka temperatūrai ar smadzeņu trīci esot maz sakara.Noprasīja tik vai mazajam nav iesnas un klepus. Nu to visu tiko izslimojām , bet kopš vakardienas novēroju ka mazajam ir bieža, šķidra vēdera un aizsmakusi balstiņa un vēl jau dikti ņemas pa muti...varot nākt arī zobiņi.

Rītā katrā ziņā vedīsim pie dakteres. Ko vēl gribēju vaicāt...Šitādiem sīkucīšiem taisa rentgenu tur pat kur pieaugušajiem vai tas notiek k-kā savādāk?

23. Oct 2011, 15:49

Nu mums 4, 5 mēnešos mazais rāpojot atpakaļ gaitā izkāpa ārā no gultas, respektīvi izkrīta no tās..nu mazais paraudāja, paņēmām opā un viss bija labi...tas jau laikam tiešām jāskatās pēc mazā uzvedības..

23. Oct 2011, 15:04

cik es sapratu, tad puns ir pēc sadursmes ar autokrēslu, nevis zemi?
nekam tur nevajadzētu būt. Ja brauksi uz slimnīcu, tad visticamāk, ka taisīs rentgenu (mums tā bija), un tas nu ne pavisam nav tas labākais!

23. Oct 2011, 14:54

es gan iesaku drošības labad aizbraukt uz slimnīcu pārbaudīties..ir dzirdēti pavisam nevainīgi gadījumi, kas beidzas ļoti bēdīgi, jo laikus nekas nav darīts. runāju ne tikai par smadzeņu satr., bet arī par asinsizplūdumiem, kas var rasties.

DaceT DaceT 23. Oct 2011, 14:23

Mums sanāca gana liela neražiņa, mazais sēdēja autokrēsliņā un bija tik viens moments ka vēders bij gaisā un beņķis apmetās otrādies, mazo paspēju saķert pirms viņš sabučojās ar grīdu bet pierē puns tika tik un tā. Tagad katram gadījumam mēģināju samērīt temp. vienā padusītē rādījās 36.9 otru viņš man mērīt neļāvās, staipījās, bet parādījās 37.4...Esmu gana sastresojusies, bērnu daktere saka ka tā nav temp. lai gaidot kad viņš aiziešot gulēt un tad mērot...Kādai kas tāds ir gadījies un kā jūs rīkojāties.

P.S. Mazais jūtas labi, smaida spēlējad ēd dzer...bet uztraukums tik un tā ir. mums 5 mēn.