Frizieis

01. Jan, 11:00 mimmis mimmis

Sveikas! Gibētos zināt kur par saprātīgām cenām Cēsīs vai Valmierā var tikt pie jauna matu griezuma. Visur kur esmu bijusi mani neapmierina rezultāts.

princesemince princesemince 04. Jan 2012, 17:55

es Cēsīs eju pie Ivetas "Evelīnā", kas uz Valdemāra ielas. ja līdz tam man bija dažādi gājis ar frizieriem, tad pie viņas eju, kopš esmu sākusi dzīvot Cēsīs un nevienu reizi neesmu vīlusies. vienmēr atrod, kādu attiecīgajā situācijā matu griezumu man piemērot, jo sakarā ar grūtniecību, barošanu un barošanas beigšanu matus stāvoklis šajos stāvokļos kardināli mainījās.

gan jēdziens "saprātīga cena" ļoti subjektīvs - man šķiet, ka es viņai maksāju saprātīgu cenu par iegūto rezultātu 😀

protams, katram gadās atgadījumi un izņēmumi, kas vienam der, otram - nekādā gadījumā. vēl ko zinu - pie friziera ir jāpierod un frizierim pie klienta matiem, saskaņa var neizveidoties uzreiz pirmajā reizē, tādēļ vienmēr vajag izmēģināt otrreiz - varbūt tieši no otrās reizes sāksies ideālā sadarbība.

01. Jan 2012, 23:49

es varetu ieteikt riga savu masu! man muzdien pie citiem frizieriem nesanak nekad normals griezums, bet vina vienmer apgriez perfekti ta ka man vajag! nu vienkarsi super! 👍
viriesiem gan neieteiktu iet pie vinas, jo bralis atrod brakisus! 😀

mimmis mimmis 01. Jan 2012, 23:00

Sveikas!
Gibētos zināt kur par saprātīgām cenām Cēsīs vai Valmierā var tikt pie jauna matu griezuma. Visur kur esmu bijusi mani neapmierina rezultāts.