Floragyn gel-vai kāda ir lietojusi?

19. Jul, 03:10 taschinka taschinka

Sveikas! Vai kāda ir lietojusi Floragyn gel??? Es nopirku,bet instrukcijā nav rakstīts,kad to lietot.Parasti ir uzrakstīts,ka jālieto vai no rīta vai vakarā,bet šeit nekas nav teikts.

20. Jul 2011, 09:45

Ar to Floragin gēlu arī man sanāca podi grūtniecības laikā 😃 bija uzradusies piena sēne un daktere teica ,lai palietoju kaut ko no Floragin produkcijas,taupot naudiņu nopirku nevis Floragin kapsulas,bet gan gēlu,tā nu vakarā iespiedu visu tūbu 😃 protams,ka viss pludoja,beigās,kad gāju pie dakteres šī man saka,ka tas tak domāts maksts mitrināšanai 😃 vot iegrābos,tā no tā laika vēl 2as tūbas stāv,jo nav nepieciešamības pēc tā 😀

taschinka taschinka 19. Jul 2011, 15:41

No vienas puses smieklīgi,no citas briesmīgi un šitā var arī ietiesāt,ja grib.

taschinka taschinka 19. Jul 2011, 15:40

Patiesībā man bija līdzīgs gadījums,kad nezinaju ko darīt ar to,ko man izraksta.Man izrakstīja kapsulas,kas ir līdzīgas kā dzeramas kapsulas,tik mazliet lielākas izmērā un instrukcijā ar nebija rakstīts dzert vai ievietot vai ko darīt. Bet nu es vismaz biju tik gudra un pirms lietoju uzzināju.
Manuprāt,tas ir briesmīgi,ka instrukcijā nav tādas informācijas.

princesemince princesemince 19. Jul 2011, 15:34

cik nav dzirdēts, ka sievietes vaginālās svecītes apēd... vai arī pretsāpju svecītes...

taschinka taschinka 19. Jul 2011, 15:31

Paldies! Vismaz kaut kāda skaidrība,jo brīnos par to,ka instrukcijā nekā nebija rakstīts,kads vēl izdomās mutē ielaist 😃

princesemince princesemince 19. Jul 2011, 15:29

ārstniecisks jālieto kursa veidā.
ar ikdienas es biju domājusi - lubrikants sajūtu uzlabošanai tieši saistībā ar mīlēšanos.

taschinka taschinka 19. Jul 2011, 15:27

man ir vajadzīgs kā ārstniecisks,nekā ikdienas.

princesemince princesemince 19. Jul 2011, 15:25

ja Tu to lietosi kā lubrikantu, tad jā, tieši pirms mīlēšanās.
ja arī pārējā laikā Tev ir sausuma sajūta, tad var lietot arī citā laikā. šis it kā nav kā ikdienas lubrikants ilgstošai lietošanai, tam aptiekās var n-tos citus iegādāties 😀

taschinka taschinka 19. Jul 2011, 15:23

Un,kad tieši to lieto,izmanto?
laikam jau tieši pirms mīlēšanās vai kā???

princesemince princesemince 19. Jul 2011, 15:16

ja to lieto sausuma novēršanai, tad atkarībā pēc vajadzības, tā vismaz bija Femigel, ko lietoju šim mērķim.

taschinka taschinka 19. Jul 2011, 15:10

Sveikas!
Vai kāda ir lietojusi Floragyn gel??? Es nopirku,bet instrukcijā nav rakstīts,kad to lietot.Parasti ir uzrakstīts,ka jālieto vai no rīta vai vakarā,bet šeit nekas nav teikts.