e-baby.lv - iesaku nesaistīties...

30. Jul, 07:41 Muuna Muuna

Sveikas! Tā kā arī man ir gadījusies ļoti negatīva pieredze ar šo interneta veikalu, aicinu 2x padomāt, ja grasāties pie viņiem kaut ko pasūtīt. Var gadīties, ka preci jums neredzēt kā savas ausis... Izskatās, ka uzņēmums vienkārši veido sev naudas apgrozījumu - saņem no jums naudu, stāsta pilnas ausis, ka prece tūlīt, tūlīt būs, bet iet laiks un preces nav. Un neesam vienīgie, kas ir šādi apkrāpti. Cerams, naudu atpakaļ dabūsim..

31. Jul 2010, 08:30

Līdzīga situācija ar veselība un skaistums. Toreiz pasūtīju preci, jo tur bija rakstīts, ka prece ir noliktavā un kad maskājuma apstiprinājums saņemts, tiek atvesta nākamajā dienā. Tā nu es steidzīgi samaskāju, nosūtīju viņiem apstiprināatu maks.uzdevumu, saņēmu e-pastu, ka nauda saņemta..bla bla bla...pēc pusotras nedēļas nebiju saņemusi nedz preci, nedz konkrētu datumu kad būs. Jau sen biju nopirkusi vajadzīgo mantu veikalā un cīnījos par naudiņas atgūšanu.

princesemince princesemince 30. Jul 2010, 23:27

garš saraksts ar šitādiem i-veikaliem 😀 pēc vienas aplaušanās sāku darīt tā, ka vispirms paskatījos sudzibas.lv un antireklama.lv, vai nav kādi komentāri!!!

Muuna Muuna 30. Jul 2010, 22:58

jā, es salasījos arī sudzibas.lv - tiešām neesam vienīgie. Mana prece šobrīd nenāk divas nedēļas un mani baro ar solījumiem "rīt, parīt".. Tas mani darīja aizdomīgu un nolēmu pameklēt atsauksmes.. Neesmu kļūdījusies, pilns ar līdzīgiem stāstiem ☹

30. Jul 2010, 21:29

Paldies par brīdinājumu! 😀

Muuna Muuna 30. Jul 2010, 19:41

Sveikas!

Tā kā arī man ir gadījusies ļoti negatīva pieredze ar šo interneta veikalu, aicinu 2x padomāt, ja grasāties pie viņiem kaut ko pasūtīt. Var gadīties, ka preci jums neredzēt kā savas ausis... Izskatās, ka uzņēmums vienkārši veido sev naudas apgrozījumu - saņem no jums naudu, stāsta pilnas ausis, ka prece tūlīt, tūlīt būs, bet iet laiks un preces nav. Un neesam vienīgie, kas ir šādi apkrāpti. Cerams, naudu atpakaļ dabūsim..