dzīvosānās uz vēdera 3 mēnešos

20. Aug, 05:38 avene* avene*

sveikas! gribēju jautāt, cik daudz jūs ļaujat/ lāvāt 3 mēnešus vecam mazulim dzīvot uz vēdera? mazais nesen iemācījās velties uz labo pusi un visu laiku grib velties uz vēdera un tā dzīvoties. gan naktī, gan pēc ēšanas, gan visos citos diennakts laikos. kā tik pagriežos, šis jau uz vēdera. arī miegā, iemiegot visu laiku griežas.Tāda sajūta, ka viņš varētu visu dienu notusēt uz punča, taču mazajam pēc kāda laika, uzveļoteis uz punča, sāk klanīteis galviņa. muskulīši vēl nav tik stipri. un tad sanāk tāda kā knābāšana. buc, buc, buc. vai arī galva pie zemes un pats ar kājām atsperas un visu laiku šļūc visādos virzienos. ļaut lai dzīvo uz vēdera, cik pašam gribas vai tomēr griezt atpakaļ uz muguras, ja jūtu, ka mazulim pa lielu tā slodze?

princesemince princesemince 20. Aug 2010, 17:42

viņam vispār jāiemācās, ka tad, kad uz punča nogurst, galviņu var nolikt un atpūtināt 😉 manējais iemācījās velties bik vēlāk. kad sāka velties, ļāvu viņam dzīvoties, kamēr nesāka pīkstēt, ka grib uz muguras, jo uz muguras atpakaļ apvelties stipri vēlāk iemācījās. savukārt, par gulēšanu naktī - mans bērns 5 nedēļu vecumā šo izvēlējās par savu gulēšanas pozu, tā guļ vēl līdz šim brīdim. miegā pats iemācījās pagriezt galvu no vienas puses uz otru. atkrita "sabīšanās" pašam no savām rociņām un kājiņām, tādēļ nemodās naktīs.

20. Aug 2010, 17:38

sveikas!
gribēju jautāt, cik daudz jūs ļaujat/ lāvāt 3 mēnešus vecam mazulim dzīvot uz vēdera? mazais nesen iemācījās velties uz labo pusi un visu laiku grib velties uz vēdera un tā dzīvoties. gan naktī, gan pēc ēšanas, gan visos citos diennakts laikos. kā tik pagriežos, šis jau uz vēdera. arī miegā, iemiegot visu laiku griežas.Tāda sajūta, ka viņš varētu visu dienu notusēt uz punča, taču mazajam pēc kāda laika, uzveļoteis uz punča, sāk klanīteis galviņa. muskulīši vēl nav tik stipri. un tad sanāk tāda kā knābāšana. buc, buc, buc. vai arī galva pie zemes un pats ar kājām atsperas un visu laiku šļūc visādos virzienos.
ļaut lai dzīvo uz vēdera, cik pašam gribas vai tomēr griezt atpakaļ uz muguras, ja jūtu, ka mazulim pa lielu tā slodze?